Football Talk

Μαρόκο – Τανζανία 3-0: Άνετη πρεμιέρα για το… φαβορί του Κόπα Άφρικα! (video)

Μαρόκο – Τανζανία 3-0: Άνετη πρεμιέρα για το… φαβορί του Κόπα Άφρικα! (video)

Άνετη επικράτηση για το Μαρόκο, ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του στο Κόπα Άφρικα και… 3-0 επί της Τανζανίας. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Εν Νεσίρι, με το πρώτο του γκολ μετά από ένα δίμηνο. Ασίστ ο Χακίμι στο τρίτο γκολ, τέταρτη σερί νίκη για τους – τυπικά – γηπεδούχους, σε επίσημα και φιλικά!

Ιδανικό ξεκίνημα για το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα, επικράτησε άνετα με 3-0 της Τανζανίας και επιβεβαίωσε – κατά κάποιον τρόπο – τον λόγο που υπολογίζεται ως ένα από τα βασικά φαβορί για να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Σαίς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το Μαρόκο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό και να μετουσιώνουν σε προβάδισμα την υπεροχή τους.

Κυριάρχησαν και στο δεύτερο μέρος, δεν δέχθηκαν ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια και «καθάρισαν» κάθε συζήτηση περί νικητή, μέσα σε ένα τρίλεπτο. Ο Ουναχί ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 77ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Αντίι.

Και προτού να προλάβει να διαχειριστεί η Τανζανία το εν λόγω γεγονός, δέχθηκε ακόμη ένα γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μιροσί είχε αποβληθεί, αντίδραση δεν υπήρξε, και ο Εν Νεσίρι χρίστηκε σκόρερ στο 80’, για να σηματοδοτήσει την 4η συνεχόμενη νίκη της χώρας του σε επίσημα και φιλικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0