Football Talk

Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2: Ρίσκαραν οι Αγρινιώτες, αλλά συνεχίζουν στα προημιτελικά! (video)

Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2: Ρίσκαραν οι Αγρινιώτες, αλλά συνεχίζουν στα προημιτελικά! (video)

Ρίσκαρε αρκετά ο Παναιτωλικός απέναντι στην Καλλιθέα, προηγήθηκε με 2-0, δεν «καθάρισε» το παιχνίδι και ισοφαρίστηκε, με πέντε λεπτά να εκκρεμούν στις καθυστερήσεις. Άντεξαν όμως οι φιλοξενούμενοι και συνεχίζουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζει ο Παναιτωλικός, ο οποίος έμεινε στο 2-2 με την Καλλιθέα και παρότι… αγχώθηκε, πήρε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Είχε ως στόχο να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε, όσο δύσκολα αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις της συνάντησης.

Προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Ντουάρτε και επί της ουσίας, ολοκλήρωσε κάθε συζήτηση περί πρόκρισης, στο 12’.


Ο Χουάνπι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2023 και το τόσο γρήγορο 2-0, έβαλε τέλος στα όνειρα της Καλλιθέας για μία μεγάλη ανατροπή.


Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Λουκίνα στο 35’, αλλά η αντίδρασή τους περιορίστηκε σε αυτό μέχρι και το… 91’.

Κατέγραψε δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες στην επανάληψη, και τελικά, βρήκε δίχτυα με την 3η, κάνοντας το 2-2 στο 91’ με τον Τόρες. Ωστόσο, δεν απείλησε στα εναπομείναντα, τέσσερα λεπτά της συνάντησης, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Βοσνιάδη, και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ το 5-4 από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0