Football Talk

Η... προφητική συνομιλία Μπακασέτα - Ιωαννίδη: «Έχουμε να πούμε και άλλα!» (pic)

Η... προφητική συνομιλία Μπακασέτα - Ιωαννίδη: «Έχουμε να πούμε και άλλα!» (pic)
Γνώριζαν τι θα ακολουθήσει; Μπακασέτας και Ιωαννίδης είχαν... υποσχεθεί πως θα τα πουν σύντομα και πλέον θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν καθημερινά, αφού θα μοιράζονται τα ίδα αποδυτήρια!

Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης είχαν πρωταγωνιστήσει στην ισοπαλία της Εθνικής ομάδας με την Γαλλία (2-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι δυο τους είχαν έναν... προφητικό διάλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από αυτή την αναμέτρηση!

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μία είδηση, η οποία «έσκασε» σαν «βόμβα» το πρωί της Τετάρτης (17/01).

Πάντως, σε μία διαδικτυακή συνομιλία που είχαν πραγματοποιήσει πρόσφατα οι Μπακασέτας και Ιωαννίδης είχαν... προδικάσει το μέλλον.

«Τι να σου πω και τι να μου πεις», είχε σχολιάσει ο αρχηγός της Εθνικής, με τον 24χρονο φορ να απαντά: «Έχουμε να πούμε και άλλα αδερφέ», σε ένα μήνυμα που ο Ιωαννίδης, το συνόδευε με το emoji «soon» (σ.σ. σύντομα).

Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν αμφότεροι γνώριζαν τι θα ακολουθήσει, ωστόσο πρόκειται για έναν διάλογο, ο οποίος βγήκε... αληθινός, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν καθημερινά, από εδώ και πέρα, καθώς θα μοιράζονται και τα ίδια αποδυτήρια!  

Δείτε παρακάτω: 
mpaka-ioann.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0