Football Talk

Έτοιμος για το «μπαμ» με Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος για το «μπαμ» με Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός!
Έτοιμος να... ενεργοποιήσει τη «βόμβα» με τον Τάσο Μπακασέτα είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς το «τριφύλλι» φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Τράμπζονσπορ για να «ντύσει» στα... πράσινα τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας
Μία... ανάσα από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Τράμπζονσπορ, για να κάνουν δικό τους από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τον 30χρονο μεσοεπιθετικό!


Στο «τριφύλλι» είχαν κυκλώσει εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του αρχηγού της Εθνικής ομάδας και όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης (16/01) στην Τραπεζούντα, με την τουρκική ομάδα να συμφωνεί για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με ένα ποσό που «αγγίζει» το 1 εκατ. ευρώ.

Πλέον, το deal είναι σχεδόν δεδομένο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα οριστικοποιηθεί μετά την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Γαλατασαράι (21/01, 18:00).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπακασέτας, πέρα από το πρωτάθλημα, με την ομάδα από την Τραπεζούντα, μετρά ακόμη 96 εμφανίσεις, με 26 γκολ, στα τρία χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0