Football Talk

FA Cup: H Μπρίστολ Σίτι «σόκαρε» τη Γουέστ Χαμ, πέρασε στην παράταση η Γουλβς!

FA Cup: H Μπρίστολ Σίτι «σόκαρε» τη Γουέστ Χαμ, πέρασε στην παράταση η Γουλβς!

Η Μπρίστολ Σίτι πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup, αφού κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ και την έθεσε εκτός θεσμού! Στην παράταση κρίθηκε το ματς της Γουλβς με την Μπρέντφορντ, με τους «λύκους» να χαμογελούν στο φινάλε. Πέρασαν Νιούπορτ, Μπέρμιγχαμ και Λούτον.

Η Γουέστ Χαμ χρειάστηκε τον επαναληπτικό στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, όμως και πάλι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση! Η ομάδα της Championship είναι εκείνη που θα συνεχίσει στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, καθώς κέρδισε με 1-0, χάρη στο γκολ του Κόνγουεϊ, από το 3ο μόλις λεπτό!

Τα «σφυριά» προσπάθησαν να επανέλθουν, πίεσαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη, όταν ο Μπενραχμά αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, στο 51’. Με παίκτη λιγότερο, η Γουέστ Χαμ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα.

Έτσι, η Μπρίστολ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Γουλβς και Μπρέντφορντ προσέφεραν μία πραγματική «παράσταση» στη ρεβάνς του Μολινό, αλλά στο τέλος τα χαμόγελα ανήκαν στους «λύκους»! Κέρδισαν με 3-2 στην παράταση και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον 4ο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Κόλινς στο 13’, αλλά ο Σεμέδο είχε απάντηση πριν το ημίχρονο, κάνοντας το 1-1 στο 36ο λεπτό.

Ο Μοπέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στις «μέλισσες» στο 52’, όμως η Γουλβς δεν θα παρατούσε τα «όπλα». Στο 72’, ο Φρέιζερ έφερε ξανά το ματς σε ισορροπία, κάνοντας το 2-2, με την παράταση να είναι απαραίτητη, για να καθοριστεί ο νικητής!

Εκεί, ο Κούνια έδωσε τελικά τη λύση για τους γηπεδούχους, από το σημείο του πέναλτι. Σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και με το 3-2, χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του!

Ταυτόχρονα, η Νιούπορτ πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Ίστλιχ, όπως και η Λούτον από την Μπόλτον (1-2). Νίκη και για την Μπέρμιγχαμ στην έδρα της, κόντρα στη Χαλ (2-1).

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα των επαναληπτικών, στον 3ο γύρο του FA Cup:

Γουλβς – Μπρέντφορντ 3-2 (παρ., 2-2 στην κανονική διάρκεια)

Ίστλιχ – Νιούπορτ 1-3

Μπέρμιγχαμ – Χαλ 2-1

Μπόλτον – Λούτον 1-2

Μπρίστολ Σίτι – Γουέστ Χαμ 1-0

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0