Football Talk

Γιουβέντους - Σασουόλο 3-0: «Όργια» του Βλάχοβιτς, στο -2 από την κορυφή! (video)

Γιουβέντους - Σασουόλο 3-0: «Όργια» του Βλάχοβιτς, στο -2 από την κορυφή! (video)
Με δύο γκολάρες του Ντούσαν Βλάχοβιτς και το «κερασάκι» στην... τούρτα από τον Φεντερίκο Κιέζα, η Γιουβέντους νίκησε εύκολα την Σασουόλο (3-0, 16/01) στο Τορίνο και μείωσε την διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έκανε «όργια» και η Γιουβέντους πήρε «εκδίκηση» για το 4-2 του πρώτου γύρου από την Σασουόλο!

Η «βέκια σενιόρα» νίκησε με 3-0 την ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A και μείωσε στους δύο βαθμούς (49 βαθμοί) τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ (51 βαθμοί). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 19 βαθμούς και βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με ένα υπέροχο γκολ, ο Βλάχοβιτς άνοιξε το... δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Στο 15’ ο Σέρβος επιθετικός υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Μιρέτι και με έναν «κεραυνό» την έστειλε στα δίχτυα του Κονσίλι για το 1-0.

Ο 23χρονος «χτύπησε» ξανά στο 37’, όταν με μία «μαγική» εκτέλεση φάουλ σκόραρε, διπλασιάζοντας τα τέρματά του στη βραδιά!

 

Το «κερασάκι» στην... τούρτα, μπήκε από τον Κιέζα στο 89', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διευρύνει στα 17 παιχνίδια το αήττητο σερί της! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κόστιτς (82' Λινγκ Τζούνιορ), Καμπιάσο (87' Άλεξ Σάντρο), Λοκατέλι, Ραμπιό, Μιρέτι (57' Γουεά), Γιλντίζ (57' Κιέζα), Βλάχοβιτς (81' Μίλικ).

Σασουόλο (Α. Ντιονίσι): Κονσίλι, Βίτι (74' Μισόρι), Φεράρι, Έρλιτς (46’ Τρεσόλντι), Πέντερσεν, Ματέους Ένρικ, Μπολόκα, Λαουριέντε (84' Λαουριέντε), Μπεράρντι (71' Κατιγιέχο), Θόρστβεντ (70' Βολπάτο), Πιναμόντι.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0