Football Talk

Επικεφαλής Premier League: «Έχει οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι!»

Επικεφαλής Premier League: «Έχει οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι!»
«Έχει οριστεί μια ημερομηνία γι’ αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο επικεφαλής της Premier League, για την υπόθεση των 115 παραβάσεων της Μάντσεστερ Σίτι

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς επιβεβαίωσε ότι έχει οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με τις φερόμενες 115 παραβάσεις των οικονομικών κανονισμών.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν κατηγορηθεί για το γεγονός πως δεν παρείχαν τις σωστές οικονομικές πληροφορίες, αλλά και επειδή δεν συνεργάστηκαν σε σχετική έρευνα.

Στην Αγγλία θεωρούν ότι οι «πολίτες» κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ή ακόμη και με υποβιβασμό σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Premier League, μιλώντας στην Επιτροπή Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού, ανέφερε: «Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες για τη Μάντσεστερ Σίτι, πέρα από το να πω ότι έχει οριστεί μια ημερομηνία γι’ αυτή τη διαδικασία, δεν μπορώ να σας πω πότε είναι αυτή η ημερομηνία». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0