Football Talk

«Ανακατεύτηκαν» οι αποδόσεις για τον τίτλο: Η ΑΕΚ… γκρεμίστηκε από την κορυφή, ξανά φαβορί ο ΠΑΟΚ!

«Ανακατεύτηκαν» οι αποδόσεις για τον τίτλο: Η ΑΕΚ… γκρεμίστηκε από την κορυφή, ξανά φαβορί ο ΠΑΟΚ!

Από αγωνιστική σε αγωνιστική, τεράστιες αλλαγές στις αποδόσεις για τον νικητή της φετινής Stoiximan Super League

Αγωνιστική με την αγωνιστική, οι αποδόσεις για τον νικητή της φετινής Stoiximan Super League αλλάζουν συνεχώς. Λογικό άλλωστε, αφού τα ντέρμπι είναι μέχρι στιγμής συνεχόμενα και οι ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα, βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής.

Μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, οι ανακατατάξεις που πραγματοποιούνται στις στοιχηματικές εταιρίες, είναι ραγδαίες.

Πλέον, ως πρώτο φαβορί λογίζεται ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (41 βαθμοί). Ο «Δικέφαλος του βορρά» μετά από την… 4αρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το αποτέλεσμα στο Αθηναϊκό ντέρμπι (2-2, 14/01), έκανε ένα άλμα από την τρίτη θέση που βρισκόταν μόλις πριν από οκτώ ημέρες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Θεσσαλονικείς βρίσκεται στο 2.90, ενώ μετά το φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής βρισκόταν στο 3.50.

Στην δεύτερη θέση, είναι τοποθετημένος ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είναι ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον ΠΑΟΚ (41 βαθμοί) και η εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην OPAP Arena, απέναντι στην ΑΕΚ (2-2, 14/01) τράβηξε πολλά… βλέμματα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το «τριφύλλι» φτάνει σε απόδοση 3.00, μία μικρή μείωση σε σχέση με το φινάλε της 17ης αγωνιστικής, που βρισκόταν στο 3.20.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-16_135844.png

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η «εκτόξευση» της ΑΕΚ (39 βαθμοί). Η «Ένωση» θεωρείται τη δεδομένη στιγμή τρίτο φαβορί για τον τίτλο. Μετά το μεγάλο «διπλό» στο Καραϊσκάκης η απόδοση του «Δικεφάλου» βρισκόταν στο 2.90. Πλέον, όμως, με το «Χ» του Παναθηναϊκού μέσα στη Φιλαδέλφεια, η νταμπλούχος ΑΕΚ «πληρώνει» στο 3.50.

Τελευταίος παραμένει ο Ολυμπιακός (35 βαθμοί), με την απόδοση του να συνεχίσει να έχει αυξητική πορεία.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να πέρασαν από την έδρα της Κηφισιάς (3-2, 14/01), όμως ακόμη βρίσκονται αρκετά μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ταυτόχρονα η εικόνα που παρουσιάζουν στο χορτάρι, δεν είναι απολύτως πειστική. Να βαφτεί το πρωτάθλημα στα… ερυθρόλευκα από το 6.50 που βρισκόταν την προηγούμενη αγωνιστική στη Novibet, αυξήθηκε πλέον στο 7.00.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για την Stoiximan Super League ΕΔΩ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0