Football Talk

Ο viral «πατέρας της χρονιάς» έγινε... φίλαθλος της χρονιάς! (video)

Ο viral «πατέρας της χρονιάς» έγινε... φίλαθλος της χρονιάς! (video)

Μία μοναδική στιγμή, που πρόσφερε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο, ήταν αρκετή για καταλήξει το βραβείο του φιλάθλου της χρονιάς στα χέρια ενός υπέροχου πατέρα: του Τοτό Ινίγκες.  

Αφοσιωμένος στην ομάδα, αλλά και στα πατρικά του καθήκοντα, ο οπαδός της Κολόν Σάντα Φε παρέλαβε από τη FIFA το βραβείο του φιλάθλου για το 2023, συγκινώντας άπαντες.

Ο λόγος; Τον περασμένο Μάιο, στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπαράκας Σεντράλ, ο Τοτό Ινίγκες «πιάστηκε» από την κάμερα να ταΐζει με μπιμπερό το κάτι λιγότερο από δύο μηνών μωράκι του.

Πατέρας τριών παιδιών, είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sol Play 91.5» για εκείνη τη στιγμή λέγοντας πως δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων την ίδια μέρα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να συμβεί. Πόσο μάλλον να βραβευτεί από την FIFA μερικούς μήνες αργότερα.

Το βίντεο είχε γίνει αρχικά viral στην Αργεντινή και δικαίως, ο στοργικός πατέρας τιμήθηκε με το εν λόγω βραβείο, που έχει καθιερωθεί από το 2016, με το συγκινητικό αυτό στιγμιότυπο να αγγίζει το ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, και όχι μόνο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0