Football Talk

Ποιους ψήφισαν οι Μπακασέτας και Πογέτ στα βραβεία «The Best» της FIFA;

Ποιους ψήφισαν οι Μπακασέτας και Πογέτ στα βραβεία «The Best» της FIFA;

Για την Ελλάδα, στα βραβεία «The Best» της FIFA, ψήφισαν ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ και ο αρχηγός, Τάσος Μπακασέτας.

Άλλη μία χρονιά που ο Λιονέλ Μέσι «σαρώνει» στους τίτλους. Ο Αργεντινός «μάγος» αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη για το 2023 και πήρε στα χέρια του το βραβείο «The Best» της FIFA, αφήνοντας πίσω του, τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στην ψηφοφορία του εν λόγω βραβείου, συμμετέχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων, όλου του πλανήτη. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι Γκουστάβο Πογέτ και Τάσος Μπακασέτας.

Για το βραβείο του καλύτερου παίκτη, οι δύο άντρες συμφώνησαν, «ρίχνοντας» την ίδια τριάδα, με τον Μέσι στην κορυφή, πίσω του τον Χάαλαντ και τρίτο τον Εμπαπέ.

Για τον καλύτερο προπονητή, Πογέτ και Μπακασέτας τοποθέτησαν πρώτο τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Έλληνα διεθνή να βάζει δεύτερο τον Σιμόνε Ιντζέγκι και τρίτο τον Σπαλέτι. Σε αντίθεση με τον Ουρουγουανό τεχνικό, που επέλεξε τον Σπαλέτι, πίσω από τον Γκουρντιόλα και στην συνέχεια τον Ποστέκογλου.

Για τα βραβεία του τερματοφύλακα αμφότεροι ψήφισαν τον Τιμπό Κουρτουά στην πρωτιά, με τους Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν και Έντερσον να ακολουθούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0