Football Talk

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Και το αήττητο σερί καλά… κρατεί για τους Παριζιάνους

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Και το αήττητο σερί καλά… κρατεί για τους Παριζιάνους

Άλλη μία αγωνιστική στη Γαλλία, άλλη μία φορά που η Παρί δεν ηττήθηκε. Απέναντι στη Λανς οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν με 2-0 (14/01) και αύξησαν το σερί τους στα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Δύσκολα φαίνεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα χάσει και αυτό το πρωτάθλημα Γαλλίας. Για την 18η αγωνιστική της Ligue 1, η Λανς φιλοξένησε τους Παριζιάνους και γνώρισε την ήττα (2-0, 14/01) για την 18η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Φρανκόφσκι πέταξε στα… σκουπίδια μία τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Πολωνός δεν κατάφερε να σκοράρει από τα 11 βήματα απογοητεύοντας τους φίλους της ομάδας στις κερκίδες.

Η Παρί πήρε το προβάδισμα στο 30’ με ένα εκπληκτικό τελείωμα του Μπαρκόλα, που άφησε… άγαλμα τον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η κατάσταση για τη Λανς χειροτέρεψε, όταν ο Γκράντιτ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Η Παρί άργησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αλλά ο Εμπαπέ στο 89ο λεπτό βρήκε τον… δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, πήρε την μπάλα από τον Ντεμπελέ και με ένα απλό πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λανς (Φ. Χέις): Σαμπά, Γκραντίτ, Ντάνσο, Μεντίνα, Μαουασά, Ελ Αϊναουί, Ντιούφ, Φρανκόβσκι, Σοτοκά, Γουαΐ, Περέιρα

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ερναντέζ, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Ζαΐρ-Εμερί, Βιτίνια, Ουγκάρτε, Σολέρ, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Μπαρκολά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0