Football Talk

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ασπρόμαυρη… καταιγίδα στην Τούμπα «έπνιξε» τους Ηπειρώτες (video)

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ασπρόμαυρη… καταιγίδα στην Τούμπα «έπνιξε» τους Ηπειρώτες (video)

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κάποια αντίσταση στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και με ευκολία πήρε ένα άνετο «τρίποντο» (4-0, 14/01).

Σε ένα άνετο βράδυ μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4-0, 14/01), για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος» ήταν καταιγιστικός και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον ΠΑΣ να «ψάξει» κάτι από το παιχνίδι.

Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Τζίμα να μην καταφέρνει να νικήσει εξ επαφής τον Κλέιμαν στο 20ο λεπτό.

Το γκολ τελικά ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 29’. Ο Ντεσπότοφ έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά. Ωστόσο το «ριμπάουντ» πήρε ο Μπάμπα και έγραψε το 1-0.

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού ο Μεϊτέ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Ο Γάλλος χαφ έκανε μία σέντρα που του βγήκε σε ψηλοκρεμαστό σουτ και νίκησε (μάλλον) άθελα του τον Κλέιμαν για το 2-0 στο 49’.

Ο Τζίμας έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να του λέει «όχι» σε τετ-α-τετ στο, μόλις ένα λεπτό μετά το γκολ.

Το γκολ για τον πιτσιρικά του ΠΑΟΚ ήρθε τελικά στο 53ο λεπτό. Ο Σάστρε με μία υπέροχη σέντρα βρήκε τον Τζίμα μέσα στην περιοχή και αυτός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 66ο λεπτό η τύχη γύρισε την… πλάτη στον Ριένστρα, καθώς η μπάλα χτύπησε πάνω στον παίκτη του ΠΑΣ και μετά από πολλά φάλτσα κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0.

Δοκάρι για τον «Δικέφαλο», με τον Τόμας να αστοχεί από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση στο 86ο λεπτό.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73’ Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (68’ Ζίφκοβιτς), Μουργκ, Τάισον, Τζίμας (67’ Τόμας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιος, Κιάκος, Μπατίστ, Κόντε (62’ Μπάλαν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0