Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Με γκολ του Μιριτέλο στο 90’, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και «πάτησαν» εξάδα!

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Με γκολ του Μιριτέλο στο 90’, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και «πάτησαν» εξάδα!

Σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τελικά τη νίκη επί του Βόλου με 1-0 για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. «Σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση οι Αρκάδες, τρίτοι από το τέλος οι Βολιώτες.

Ο Βόλος μπήκε δυναμικά στο ματς και απείλησε με τα σουτ των Λούνα και Κόμπα στα πρώτα πέντε λεπτά. Μερικές στιγμές αργότερα, ο Αστέρας είδε τον Παπαδόπουλο να αποχωρεί λόγω προβλήματος τραυματισμού, με τον Γραμματικάκη να παίρνει τη θέση του στην εστία, μόλις στην τρίτη του συμμετοχή με τους Αρκάδες.

Έκτοτε, ο ρυθμός έπεσε και ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατούν περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ο Βόλος ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ, χάνοντας μία απίστευτη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 72’, με τον Σιέλη αρχικά να στέλνει από κοντά τη μπάλα στο δοκάρι του Γραμματικάκη και με τον Ασλανίδη στη συνέχεια να σημαδεύει με κεφαλιά ξανά το δοκάρι, με τη μπάλα τελικά να καταλήγει άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε στο 79, όταν ο Μάντζης απείλησε από πλάγια θέση με το σουτ του να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κόστιτς.

Της προειδοποιητικής βολής ακολούθησε το γκολ του Μιριτέλο στο 90’ που με κεφαλιά από μια όμορφη σέντρα του Καλτσά έκανε το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας ανέβηκε 6ος στη βαθμολογία με 26 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 14 βαθμούς και την 12η  θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβιτς): Παπαδόπουλος (13’ Γραμματικάκης), Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα (85’ Μπαρτόλο), Μουνάφο, Γκος (71’ Γιαμπλόνσκι), Ζουγλής (71’ Μάντζης), Ρεγκίς, Καλτσάς, Μιριτέλο.

Βόλος (Άν. Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (94’ Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (94’ Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66’ Τσοκάνης), Γκαρσία (80’ Ράσιτς), Μωραΐτης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0