Football Talk

«Ξέσπασμα» του Καρβαλιάλ: «Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου την συμπεριφορά που βιώνει ο Ολυμπιακός!»

«Ξέσπασμα» του Καρβαλιάλ: «Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου την συμπεριφορά που βιώνει ο Ολυμπιακός!»

Εκνευρισμένος ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως δεν έχει συναντήσει ποτέ στην ζωή του τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε μία ομάδα. Θέλει να βρεθούν οι ένοχοι επισήμανε, για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς με 3-2 ξέσπασε και σημείωσε πως όσα συμβαίνουν εις βάρος του Ολυμπιακού δεν τα έχει συναντήσει ποτέ ξανά, όσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Θέλω να πω κάτι τώρα που έχω ηρεμήσει. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, από 12 ετών, και ποτέ σε καμία ομάδα δεν έχω δει αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού.

Ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα γύρω από το ποδόσφαιρο και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθούν οι ένοχοι, αυτοί που φταίνε για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αν υπάρχουν προβλήματα έξω από το ποδόσφαιρο να λυθούν έξω απ' αυτό. Ακόμα και όταν οι διαιτητές είναι ξένοι η τάση είναι οι αποφάσεις να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό που λέω συχνά στους ποδοσφαιριστές μου είναι πως πρέπει να είμαστε 11 αλλά να φαινόμαστε περισσότεροι από 11 για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά φαινόμασταν περισσότεροι και αξίζουν συγχαρητήρια".

Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού να υπάρχει πίεση. Τώρα υπάρχει περισσότερη πίεση εξωαγωνιστική. Θα τα ξεπεράσουμε όλα και κόντρα όλα όσα είναι εναντίων μας θα τα πετύχουμε όχι και να γίνει.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0