Football Talk

Νιγηρία - Ισημερινή Γουινέα 1-1: Πρεμιέρα με το... αριστερό για τους «Σούπερ Αετούς»! (video)

Νιγηρία - Ισημερινή Γουινέα 1-1: Πρεμιέρα με το... αριστερό για τους «Σούπερ Αετούς»! (video)
Η Νιγηρία «στραβοπάτησε» στην πρεμιέρα του Κύπελλου Εθνών Αφρικής, καθώς οι «Σούπερ Αετοί» ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με την Ισημερινή Γουινέα στο Αμπιτζάν και «πέταξαν» δύο βαθμούς. 

«Σκούρα» τα βρήκε η Νιγηρία απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο Αμπιτζάν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Με αρχηγό τον στόπερ του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ, το σύνολο το Ζοζέ Πεσέιρο δεν κατόρθωσε να μπει με το... δεξί στη διοργάνωση και έτσι, «πέταξε» δύο βαθμούς στα «σκουπίδια».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο «μονομάχοι» βρίσκονται στον Α’ όμιλο, μαζί με τις Ακτή Ελεφαντοστού και Γουινέα Μπισάου, οι οποίες αναμετρήθηκαν την Παρασκευή (13/01) σε ένα ματς, όπου οι Ιβοριανοί νίκησαν με 2-0.

Η Ισημερινή Γουινέα «σόκαρε» τους «Σούπερ Αετούς» στο 36’, όταν με ωραίο σουτ, ο Ιμπάν Σαλβαδόρ «έγραψε» το 1-0. Η χαρά των - τυπικά - φιλοξενούμενων δεν κράτησε για αρκετή ώρα, αφού ένα λεπτό αργότερα, ο Βίκτορ Οσιμέν ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά.

Στη συνέχεια, η Νιγηρία ήταν ανώτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0