Football Talk

Αλμερία – Τζιρόνα 0-0: Η ουραγός οδήγησε σε απρόσμενη γκέλα το… τρένο του Μίτσελ

Αλμερία – Τζιρόνα 0-0: Η ουραγός οδήγησε σε απρόσμενη γκέλα το… τρένο του Μίτσελ

Η Αλμερία ανάγκασε την Τζιρόνα να συμβιβαστεί σε ένα νωθρό 0-0 και να πετάξει δύο πολυτίμους βαθμούς στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας (14/01).

Η Τζιρόνα ήθελα να περάσει ένα άνετο μεσημέρι στην έδρα της Αλμερίας, οι γηπεδούχοι όμως είχαν άλλη άποψη. Με μία εκπληκτική εμφάνιση στρίμωξαν στα… σκοινιά την ομάδα του Μίτσελ, η οποία δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έμεινε μόλις με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0, 14/01), για την 20η αγωνιστική της La Liga.

Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ανήκει στους γηπεδούχους. Ο Αρίμπας προσπάθησε να νικήσει τον Γκαζανίγκα, με τον Αργεντινό να αντιδράει υποδειγματικά στο 11ο λεπτό.

Ο Αρίμπας απείλησε ξανά στο 36ο λεπτό, με κεφαλιά αυτή την φορά, χωρίς όμως να βρει εστία.

Ο Μπαπτιστάο στο 47’ έγινε αποδέκτης μία υπέροχης κάθετης μπαλιάς, με τον Βραζιλιάνο όμως να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Η κατάσταση δεν καλυτέρευσε για την Τζιρόνα, καθώς στο 80’ ο Γκαρσία αποβλήθηκε, μετά από ένα σκληρό τάκλιν, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμερία (Γ. Γκαριτάνο): Μαξιμιάνο, Πούμπιλ, Μόντες, Γκονζάλες, Τσούμι, Ακιέμε, Αρίμπας, Ρομπερτόνε, Λούπι, Εμπάρμπα, Μπαπτιστάο

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Γκουτιέρες, Μπλιντ, Χουάνπε, Μαρτίνες, Βάλερι, Γκαρσία, Μαρτίν, Κούτο, Τόρε, Ντόβμπικ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0