Football Talk

Ο Φατάου της Λέστερ είχε… πρόγραμμα, «πρόδωσε» την Γκάνα, όμως στην πράξη έμεινε μετεξεταστέος! (video)

Ο Φατάου της Λέστερ είχε… πρόγραμμα, «πρόδωσε» την Γκάνα, όμως στην πράξη έμεινε μετεξεταστέος! (video)

Πώς μία κόκκινη κάρτα, «χάλασε» τα πλάνα του Αμπντούλ Φατάου της Λέστερ, που επέλεξε να αφήσει την Γκάνα στα… κρύα του λουτρού!

Πήρε μία «σκληρή» απόφαση, επέλεξε να στηρίξει τη Λέστερ, αλλά στο φινάλε, βγήκε… χαμένος. Αυτή είναι η ιστορία του Αμπντούλ Φατάου, που μία κόκκινη κάρτα, του «χάλασε» όλα του τα σχέδια!

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο 19χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Championship με τις «αλεπούδες», με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η αλήθεια είναι πως τα πάει σχετικά καλά στην Αγγλία, αφού σε 24 συμμετοχές στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, έχει βρει δύο φορές δίχτυα, αλλά έχει μοιράσει και επτά γκολ στους συμπαίκτες του.

Η Λέστερ, έχοντας ξεπεράσει πια τα μισά της σεζόν, είναι στην κορυφή και στοχεύει αποκλειστικά στην άμεση επιστροφή της στα «σαλόνια» της Premier League. Αυτό ακριβώς που επιθυμεί και ο νεαρός Γκανέζος, κάτι που κατέστη σαφές, έπειτα από μία απόφασή του.

Ποια ήταν αυτή; Να αρνηθεί την πρόσκληση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, ούτως ώστε να εκπροσωπήσει την πατρίδα του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής! Ήθελε να παραμείνει στον σύλλογό του και να δώσει το 100% ώστε να εξασφαλιστεί η άνοδος, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός ωστόσο, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει! Το Σάββατο (13/01), στην αναμέτρηση στην έδρα της Κόβεντρι και με τη Λέστερ μπροστά στο σκορ με 0-1, ο Φατάου δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου!

Η ήττα με 3-1 ήρθε κάπως αναμενόμενα, αλλά ο «εφιάλτης» δεν τελειώνει εκεί! Ο Φατάου, για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα, τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και πάλι διαθέσιμος στις 10 Φεβρουαρίου. Δηλαδή μία ημέρα πριν τη λήξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (11/02)!

Μάλλον, το… πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει, δεν πήγε και τόσο καλά τελικά!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0