Football Talk

Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2: Απόλυτος… καταλύτης ο Ουάρντα στο πρώτο διπλό των «λιονταριών» (video)

Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2: Απόλυτος… καταλύτης ο Ουάρντα στο πρώτο διπλό των «λιονταριών» (video)

Ο Αμρ Ουάρντα έκανε τα πάντα στο αγωνιστικό χώρο του Αθανάσιος Διάκος και οδήγησε τον Πανσερραϊκό σε ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην Λαμία (2-0, 13/01). Συμμετοχή και στα δύο γκολ για τον Αιγύπτιο που δείχνει να επέστρεψε στην Ελλάδα… καυτός.

Με «ήρωα» τον Ουάρντα ο Πανσερραϊκός... λύγισε την Λαμία στην έδρα της και πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Γκολ για τον Αιγύπτιο στο 14ο λεπτό, ενώ από τα δικά του πόδια προήλθε και το 2-0 που πέτυχε ο Άλεκσιτς.

Ο Ουάρντα αφού… χόρεψε τον Παπαδόπουλο με μία υπέροχη τρίπλα, «εκτέλεσε» τον Κοσέλεφ για το 1-0 των Σερραίων.

Το παιχνίδι στην συνέχεια στράφηκε στις δυνατές μονομαχίες, με τις φάσεις να είναι εξαιρετικά περιορισμένες και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Τον αγώνα κλείδωσαν τα «λιοντάρια», με τον Ουάρντα να δοκιμάζει το σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να κόντραρε στον Άλεκσιτς και τον Σέρβο να χρίζεται σκόρερ για το 2-0 της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα, Μάλτσι, Σίντκλεϊ, Ακούνια

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Μορέιρα, Στάικος, Μπετανκόρ, Τομάς, Ουάρντα

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0