Football Talk

Ντάρμσταντ – Ντόρτμουντ 0-3: Η ουραγός ένιωσε την… οργή των Βεστφαλών (video)

Ντάρμσταντ – Ντόρτμουντ 0-3: Η ουραγός ένιωσε την… οργή των Βεστφαλών (video)

Η Ντάρμσταντ βρίσκεται στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα και η Ντόρτμουντ δεν δυσκολεύτηκε να «περάσει» από την έδρα της (3-0, 13/01). Μπραντ και Ρόις χάρισαν στους Βεστφαλούς ένα άνετο απόγευμα, με τον Μουκοκό να ρίχνει στο τέλος την χαριστική… βολή.

Η Ντόρτμουντ έβγαλε την… υποχρέωση απέναντι στην Ντάρμσταντ και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πήρε το «τρίποντο» (3-0, 13/01) για την 17η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Μπραντ έκανε την αρχή και ο Ρόις τελείωσε το παιχνίδι, σκοράροντας μετά από πάσα ενός «παλιόφιλου» του, που επέστρεψε στην ομάδα, του Τζέιντον Σάντσο. Στις καθυστερήσεις «εμφανίστηκε» και ο Μουκοκό για να γράψει το τελικό 3-0.

Η Ντόρτμουντ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Μπραντ, στο 24ο λεπτό, πήρε την μπάλα από τον Μπάινοου-Γκίτενς και από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Σκάρκε απάντησε από πλευράς γηπεδούχων, αλλά το υπέροχο σουτ που επιχείρησε στο 39’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κόμπελ.

Ο Μάρκο Ρόις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 77ο λεπτό, όταν και ο νεοεισελθόντας Σάντσο του έκανε μία πάσα πάρε βάλε.

Ενώ ο Μουκοκό στις καθυστερήσεις του αγώνα έβαλε το κερασάκι στην… τούρτα διαμορφώνοντας και το τελικό 3-0.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντάρμσταντ (Τ. Λίμπερκενεχτ): Σούχεν, Κλάρερ, Ρίντελ, Μάγκλιτσα, Φράνιτς, Χόλαντ, Κάριτς, Μπάντερ, Κέμπε, Σκάρκε, Πφάιφερ

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Κόμπελ, Μενιέ, Τζαν, Σλότερμπεκ, Μάτσεν, Μπραντ, Εζτζάν, Ζάμπιτσερ, Μάλεν, Φίλκρουγκ (81’ Μουκοκό), Μπάινοου-Γκίτενς (55’ Σάντσο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0