Football Talk

Νάπολι - Σαλερνιτάνα 2-1: Μεγάλη νίκη με «λυτρωτή» Ραχμάνι στο 96’! (video)

Νάπολι - Σαλερνιτάνα 2-1: Μεγάλη νίκη με «λυτρωτή» Ραχμάνι στο 96’! (video)

Με γκολ-χρυσάφι του Ραχμάνι στις καθυστερήσεις, η Νάπολι «ξεκόλλησε» από ένα κακό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων χωρίς νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Σαλερνιτάνα και αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Η Νάπολι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο 2024, αλλά αυτή μόνο εύκολα δεν ήρθε απέναντι στο σκληροτράχηλο σύνολο του Φιλίπο Ιντζάγκι.

Το ματς ξεκίνησε νωθρά, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, ώσπου οι φιλοξενούμενοι «σόκαραν» τους «παρτενοπέι» με το καταπληκτικό γκολ του Καντρέβα στο 29, παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης. Η Νάπολι βρήκε απάντηση από την άσπρη βούλα και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πολιτάνο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερη όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, άρχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες για να φέρουν «τούμπα» το ματς, χωρίς όμως να το καταφέρουν. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της σημειώθηκε στο 94’, με τον Οτσόα να λέει «όχι» δις, σταματώντας τα σουτ των Κβαρατσχέλια και Ρασπαντόρι.

Ώσπου η «λύτρωση» ήρθε στο 96’, ο Ραχμάνι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο εντός της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

Σημαντικότατη νίκη για τη Νάπολι που έσβησε ένα μικρό σερί τεσσάρων «κακών» αποτελεσμάτων, χωρίς γκολ και νίκη, ενώ η Σαλερνιτάνα «κόλλησε» στον πάτο της βαθμολογίας γνωρίζοντας την 12η ήττα της σε 20 αγωνιστικές.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Νάπολι (Β. Ματσάρι): Γκολίνι, Ντι Λορέντσο, Χεσούς,, Ραχμάνι, Ντι Λορέντσο, Μάριο Ρούι, Καγιούστε (77’ Ντέμε), Λομπότκα, Γκαετάνο (56’ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (66’ Τσέρμπιν), Κβαρατσχέλια, Σιμεόνε.

Σαλερνιτάνα (Φ. Ιντζάγκι): Οτσόα, Γκιομπέρ (84’ Ντανίλιουτς), Λοβάτο, Φάτσιο, Σάμπια (91’ Μπρον), Λεγκόφσκι (66’ Πιερότσι), Μαρτεγκάνι, Μπράνταριτς, Τσάουνα, Καντρέβα, Σίμι (92’ Ικουεμέσι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0