Football Talk

Η Μπέρνλι το έκανε ξανά: Δικός της ο «εξωγήινος» E.T. Φοφανά (video)

Η Μπέρνλι το έκανε ξανά: Δικός της ο «εξωγήινος» E.T. Φοφανά (video)

Η Μπέρνλι απέκτησε τον Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και τον παρουσίασε με βίντεο, εμπνευσμένο από την πασίγνωστη ταινία του εξωγήγινου, Ε.Τ.! 

Ο 21χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου, αυτή τη φορά θα παραμείνει εντός αγγλικών συνόρων, αλλά όχι στους «μπλε». 

Η Τσέλσι αποφάσισε να τον παραχωρήσει εκ νέου και να τον δώσει στην Μπέρνλι που έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που... σκοράρουν, προκειμένου να διεκδικήσει με καλύτερες πιθανότητες την παραμονή της στην κατηγορία. 

Το βίντεο της ανακοίνωσης του Φοφανά από τους clarets «ανάγκασε» τον παίκτη να βάλει μια πετσέτα στο κεφάλι για να... μπει σφήνα στη σκηνή από την ταινία Ε.Τ., σε ακόμα μια πρώτοτυπη επισημοποίηση μεταγραφής από την ομάδα του Βινσέν Κομπανί

Το δίχως άλλο, μία ακόμη ευρηματική σύλληψη (από τις πολλές που έχει κάνει στο παρελθόν) για την Μπέρνλι, η οποία θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα διαχείρισης social media των ομάδων που αγωνίζονται στη Premier League, αν υπήρχε φυσικά τέτοιος θεσμός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0