Football Talk

Καρεμπέ: «Λόγω Τερίμ, οπαδοί των Μπεσίκτας και Φενέρ, υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό!» (video)

Καρεμπέ: «Λόγω Τερίμ, οπαδοί των Μπεσίκτας και Φενέρ, υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό!» (video)
Τι είπε ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, για την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα, και τι «αποκάλυψε» για τις... επιπτώσεις της στους «ερυθρόλευκους»!
Ο Κριστιάν Καραμπέ, στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, έδωσε το «παρών» στο 3ο Συνέδριο της WinterLeague στην Αττάλεια, όπου συγκεντρώθηκαν επαγγελματίες της αθλητικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο.

Εκεί, ρωτήθηκε όπως ήταν λογικο, τόσο για τη δική του καριέρα και τον ρόλο του στους «ερυθρόλευκους», όσο και για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ!

Μάλιστα, «αποκάλυψε» πως από την έλευση του Τούρκου κόουτς κι έπειτα, ο αριθμός των φίλων του Ολυμπιακού έχει αυξηθεί, με αρκετούς οπαδούς των Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ, να αλληλεπιδρούν στα social media της ομάδας!

Ο λόγος; Προφανώς, οι στενοί δεσμοί του Τερίμ με τη «μισητή» γι' αυτούς, Γαλατασαράι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη δική του πορεία:

«Όταν ήμουν 17 ετών, αποφάσισα να ζήσω στην Ευρώπη. Ήρθα στην Ευρώπη χωρίς καν βαλίτσα, μόνο ποδόσφαιρο. Ήμουν τυχερός; Γνώρισα κόσμο, άκουσα και έμαθα. Έμαθα κάτι πολιτιστικό από κάθε χώρα που επισκέφτηκα. Πιστεύω ότι η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι επίσης μια πολιτιστική δομή. Μας αρέσει το πώς το ποδόσφαιρο ενώνει διαφορετικές κοινωνίες και πολιτισμούς. Το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα»

Για την καριέρα του:

«Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω όλες τις λεπτομέρειες της καριέρας μου, τη μία πάνω στην άλλη. Έπαιξα με διαφορετικούς φίλους σε κάθε εμπειρία. "Το να κερδίζω περισσότερα και να προχωράω ήταν η έμπνευσή μου". Δεν ξέχασα ποτέ από πού ήρθα και ποιος είμαι. Το ότι είμαι από μια μικρή νησιωτική χώρα κάνει αυτό το ταξίδι μια ιδιαίτερη επιτυχία για μένα. Έμαθα νέες γλώσσες και γνώρισα διάφορους ανθρώπους. Έκανα διάφορες θυσίες κάθε μέρα σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια. Εάν έχετε μια παγκόσμια βάση θαυμαστών και οπαδών, αυτό το "Είναι επιτυχία"»

Τέλος, για τον Φατίχ Τερίμ τόνισε ότι το αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος θα ανέβει με τη συμμετοχή του και τον χαρακτήρισε ως σημαντικό brand. Υπογράμμισε την αυξανόμενη πίεση με την έλευση του Τερίμ και δήλωσε ότι η «μάχη» του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη, λόγω της υψηλής απόδοσης ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την υποστήριξη των οπαδών της Μπεσίκτας και της Φενερμπαχτσέ μετά την ένταξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι υπήρξε ορατή αύξηση στον αριθμό των οπαδών του Ολυμπιακού και στην αλληλεπίδρασή τους στα social media.

Πηγή: hurriyet.com.tr/

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0