Football Talk

Γιουβέντους – Φροζινόνε 4-0: Αυτή η Κυρία είναι Μεγάλη και «φουλάρει» για νταμπλ! (video)

Γιουβέντους – Φροζινόνε 4-0: Αυτή η Κυρία είναι Μεγάλη και «φουλάρει» για νταμπλ! (video)

«Καταιγίδα Γιουβέντους» σάρωσε την Φροζινόνε με σκορ 4 – 0. Χατ τρικ του Αρκάντιους Μίλικ και έξοχο γκολ από το σούπερ ταλέντο, Κενάν Γιλντίζ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. «Βάζει πλώρη» για το πρώτο τρόπαιο από την σεζόν 2020/2021 η ομαδάρα που φτιάχνει ο Μαξ Αλέγκρι.

Η φετινή Γιουβέντους αρχίζει να θυμίζει κάτι από τα παλιά. Το νεανικό σύνολο που φτιάχνει ο Αλέγκρι παραμένει γερά στο κόλπο για το πρωτάθλημα και πλέον προβάλλει και ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Coppa Italia, του πρώτου τροπαίου από την χρονιά 2020/2021.

Ο Μίλικ με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 11ο λεπτό, φρόντισε να αποβάλλει από πολύ νωρίς την πίεση από την ομάδα του, η οποία κυριάρχησε ολοκληρωτικά και ξεσήκωσε τους φιλάθλους της. Ο Πολωνός μάλιστα αναδείχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, καθώς με τρία δικά του τέρματα «καθάρισε» ψυχρά την Φροζινόνε, προσφέροντας στην ομάδα του το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου σε διπλά παιχνίδια περιμένει από χθες, η Λάτσιο του Μανδά και του παλαιού γνώριμου, Μαουρίτσιο Σάρι.


Γκολ – ποίημα ο Κενάν Γιλντίζ στο 61’, με τον Τούρκο να δικαιώνει διαρκώς τον «ντόρο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. Όμως και το χατ τρικ του Άρεκ Μίλικ αποκτά ιστορική αξία, καθώς γίνεται ο πρώτος παίκτης με τη φανέλα της Γιουβέντους που καταφέρνει παρόμοια επίδοση στο Coppa Italia, από το 2006, όταν είχε επιτύχει τρία γκολ η μεγάλη δόξα της ομάδας, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο!

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Λοκατέλι (62’ Νικολούσι – Καβίλια), Μιρέτι (62’ Ιλίνγκ – Τζούνιορ), Γουεά (71’ Καμπιάσο), Κόστιτς, Μίλικ (62’ Βλάχοβιτς), Γιλντίζ (78’ Νόνγκε)

Φροζινόνε (Ε. Ντι Φραντσέσκο): Τσεροφολίνι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λουσουάρντι, Λιρόλα (79 Μπονιφάτσι), Μπρεσιανίνι, Ματσιτέλι (59’ Μπαρενετσέα), Γκαριτάνο, Χαρουί (59’ Τζέλι), Ιμπραίμοβιτς (46’ Σουλέ), Κάιο Ζόρζε (79’ Τσεντίρα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0