Football Talk

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Αγχωτική επικράτηση των «μπλαουγκράνα» και τώρα κλάσικο! (video)

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Αγχωτική επικράτηση των «μπλαουγκράνα» και τώρα κλάσικο! (video)

Η Μπαρτσελόνα με σκόρερ τους Λεβαντόφσκι και Γιαμάλ νίκησε το άγχος της και το εμπόδιο της Οσασούνα και έκλεισε θέση στον κυριακάτικο –ελ κλάσικο–  τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ.

Χθες η Ρεάλ έριξε νοκ-άουτ την Ατλέτικο και «τσέκαρε» το πρώτο εισιτήριο του τελικού. Απόψε, η Μπαρτσελόνα του Τσάβι, αγχώθηκε ιδιαίτερα, παρόλα αυτά κέρδισε την Οσασούνα και θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ήταν κυρίαρχη στη συντριπτική διάρκεια του παιχνιδιού, όμως ήταν και αρκετά νευρική και ως εκ τούτου αρκετά αναποτελεσματική. Το 0 – 0 με το οποίο οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια προσέθεσε μεγαλύτερη πίεση στα πόδια των παικτών της Μπαρτσελόνα, όμως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό στο 59ο λεπτό, έπειτα από μαγική μπαλιά του Ιλκάι Γκουντογκάν.


Το «κερασάκι» στην τούρτα προσέθεσε ο Λαμίν Γιαμάλ στο 93’ σφραγίζοντας μία μεγάλη νίκη για τους «μπλαουγκράνα» και επιβεβαιώνοντας την συνάντηση με τους Μαδριλένους την προσεχή Κυριακή.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Σέρχι Ρομπέρτο (61’ Πέδρι), Γκουντογκάν, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (42’ Γιαμάλ), Φεράν (61’ Φέλιξ), Λεβαντόφσκι

Οσασούνα (Αρασάτε): Ερέρα, Νταβίντ Γκαρθία, Κατένια, Κρουζ (85’ Μπάρχα), Αρέσο, Ορόζ, Μουνιόθ (69’ Μονκαγιόλα), Γκόμεθ (85’ Ρουμπέν Γκαρθία), Πένια (78’ Μοχίκα), Αρνάζ (69’ Ραούλ Γκαρθία), Μπούντιμιρ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0