Football Talk

Αλμέιδα: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τη ζωή γιατί δεν τον εμβολίασαν»

Αλμέιδα: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τη ζωή γιατί δεν τον εμβολίασαν»

Ο Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, αναφέρθηκε στον αθλητισμό και την πολιτική, όπως και στον αδόκητο χαμό του πατέρα του εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε από τη ζωή γιατί δεν τον εμβολίασαν» ανέφερε στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωσης. Το συμβάν έλαβε χώρα το 2021 και μάλιστα η απώλεια του 78χρονου πατέρα του αποτελεί μία από τις πλέον δύσκολες στιγμές στη ζωή του Ματίας Αλμέιδα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο «Πελάδο» άσκησε δριμύτατη κριτική στον πρώην Πρωθυπουργό της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες, ο οποίος από τις 10 Δεκεμβρίου καρατομήθηκε από την πολιτική ηγεσία της χώρας. Ο Αλμέιδα δήλωσε ανένταχτος σε κάποιο από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα τα χώρας του και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο πατέρας του, όπως και άλλοι συμπολίτες του δεν είχαν την δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά του COVID-19. «Δεν πιστεύω στους πολιτικούς» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που αναφέρθηκε από τον Αργεντίνο. «Δεν με απασχολεί η πολιτική, θέλω το καλύτερο για τη χώρα μου» συμπλήρωσε ο Αλμέιδα, ενώ σε ερώτηση τι θα έλεγε στον πρώην Π/Θ εάν τον συναντούσε, αποκρίθηκε «Αν συναντούσα τον Φερνάντες, δεν θα έλεγα τίποτα. Ξέρει τι έκανε σωστά και τι έκανε λάθος».

Ο νυν προπονητής της ΑΕΚ ωστόσο, τοποθετήθηκε και για τα αθλητικά δρώμενα, καθώς έγινε γνωστό πως ο Χαβιέ Μασεράνο ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας κάτω των 23 της Αργεντινής για τους Προολυμπιακούς Αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου στη Βενεζουέλα. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το «παρών» βρίσκεται και ο Ετσεβερί της Ρίβερ Πλέιτ, με τον Αλμέιδα να δηλώνει πως λόγω εγγύτητας με την ομάδας, η παρουσία του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή τον κάνει χαρούμενο. Μάλιστα δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του νεαρού λέγοντας: «Έχει πολλές δυνατότητες, είναι διαφορετικός, αν προσθέσεις κάτι ακόμη, μπορεί να γίνει αστέρας».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0