Football Talk

«Τρέλα, γκολάρες, πανηγυρισμοί»: Ο Λέτο όπως τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα! (video)

«Τρέλα, γκολάρες, πανηγυρισμοί»: Ο Λέτο όπως τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα! (video)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επιστρέφει στην Ελλάδα. Τον γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή και τώρα, έφτασε η στιγμή να τον δούμε από άλλο πόστο!

Δεν… άντεξε μακριά από την Ελλάδα ο Σεμπάστιαν Λέτο! Ο Αργεντίνος μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά πλέον επιστρέφει στη χώρα μας, έστω και από άλλο πόστο.

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ένταξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο τεχνικό επιτελείο του Ντέβιντ Νίλσεν, παρέχοντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για μία… βουτιά σε όσα είχε πραγματοποιήσει κατά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και κυρίως, τον Παναθηναϊκό.

Ο Λέτο είχε φορέσει για μία σεζόν τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» (2008-09), κατακτώντας το νταμπλ με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ έπειτα έκανε το «αιώνια» άλμα, πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό, το αμέσως επόμενο καλοκαίρι!

Στους «πράσινους» είχε δύο θητείες (2009-13, 2016-17), κατακτώντας επίσης ένα νταμπλ το 2010, ενώ ανέπτυξε «θερμή» σχέση με τους οπαδούς της ομάδας.

Συνολικά, με τον Παναθηναϊκό σημείωσε 43 γκολ και μοίρασε 33 ασίστ, σε 139 εμφανίσεις, ενώ κατά την περίοδό του στον Ολυμπιακό, είχε 2 τέρματα και δημιούργησε άλλα 10 για τους συμπαίκτες του, σε 37 συμμετοχές.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στην Ελλάδα:








www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0