Football Talk

Πώς να το ξεχάσει; Ο Τζιοβάνι κάνει flashback στην «γκολάρα» με τον Ηρακλή! (video)

Πώς να το ξεχάσει; Ο Τζιοβάνι κάνει flashback στην «γκολάρα» με τον Ηρακλή! (video)

Τα χρόνια περνούν, αλλά τα «μαγικά» του Τζιοβάνι στα ελληνικά γήπεδα, παραμένουν αλησμόνητα. Τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τον ίδιο!

Το σκέφτηκε, εκτέλεσε και προσέφερε -ακόμα μία- στιγμή «μαγείας» στα ελληνικά γήπεδα. Ο Τζιοβάνι μεγαλούργησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, χαρίζοντας μερικές, πραγματικά σπάνιας ομορφιάς στιγμές, στο φίλαθλο κοινό της χώρας μας.

Μία εκ των οποίων, αποτελεί φυσικά και το εκπληκτικό τέρμα κόντρα στον Ηρακλή το 2001, για το Κύπελλο Ελλάδας. Τότε που, αν και βρισκόταν αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή, «έσκαψε» την μπάλα και την πέρασε πάνω από το κεφάλι του Ράινκε, γράφοντας το 3-2 υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Βραζιλιάνος έκανε το δικό του flashback στο συγκεκριμένο γκολ, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στο εν λόγω ματς, είχε γράψει και το τελικό 5-4, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, που προήλθε έπειτα από μία απίθανη ατομική προσπάθεια, κερδίζοντας το respect του προπονητή του Ηρακλή, εκείνη την περίοδο, Άγγελου Αναστασιάδη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0