Football Talk

«Πέταξε» και το Κύπελλο για τη Μίλαν, χαμός για πέναλτι εις βάρος και... υπέρ της! (video)

«Πέταξε» και το Κύπελλο για τη Μίλαν, χαμός για πέναλτι εις βάρος και... υπέρ της! (video)

Στο -9 από την κορυφή στη Serie A και τώρα, αποκλεισμός από το Coppa Italia. Τουλάχιστον, έχει μείνει το Europa League για να... ελπίζει. Πάντως, στα social media ο κόσμος της Μίλαν «βράζει». Και κρίνοντας από τα βίντεο, δικαιολογημένα!

Η Μίλαν τα «θαλάσσωσε». Παρότι «άνοιξε» το σκορ στο 45' με τον Λεάο, χάρηκε το προβάδισμά της απέναντι στην Αταλάντα, μόλις δύο λεπτά.

Ο Κόπμαϊνερς ισοφάρισε (45+2') και ξεκίνησε την αντεπίθεση, που κατέληξε στον αποκλεισμό της Μίλαν από το Coppa Italia, και την πρόκριση της Αταλάντα στα ημιτελικά!

Το «έργο» ολοκληρώθηκε από τον ίδιο παίκτη στο 59', που έγραψε το τελικό 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Κάπως έτσι, οι «ροσονέρι» αρχίζουν να ξεμένουν από στόχους, μιας και βρίσκονται πολύ πίσω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μοναδική παρηγοριά; Το Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρεν στα νοκ-άουτ.

Πάντως, υπάρχουν σοβαρά παράπονα από πλευράς τους, για τις διαιτητικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για σκάνδαλο στην Ιταλία, τόσο για το πέναλτι υπέρ της Αταλάντα (που δόθηκε), όσο και για ένα υπέρ της Μίλαν (που δεν δόθηκε).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, με ένα κλικ εδώ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (61' Σίμιτς), Γκάμπια (39' Κιάερ), Ερναντέζ, Χιμένες (62' Τερατσιάνο), Μούσα, Ρέιντερς (73' Αντλί), Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ (73' Ζιρού), Λεάο, Γιόβιτς.

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Καρνεσέτσι, Σκαλβίνι (86' Χίεν), Τζιμσίτι, Κολάσινατς, Χολμ, Ντε Ρουν (42' Πάσαλιτς), Έντερσον, Ρουγκέρι (78' Ζαπακόστα), Κοπμάινερς (86' Μουριέλ), Μίραντσουκ, Ντε Κέτελαρ (78' Σκαμάκα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0