Football Talk

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Τα... μάγια του Κωνσταντέλια «σφράγισαν» τη θέση στους «8»! (video)

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Τα... μάγια του Κωνσταντέλια «σφράγισαν» τη θέση στους «8»! (video)
Από το γκολ του Γιάννη Κωνσταντέλια κι έπειτα, ήταν σαν να πέρασαν όλα σε... δεύτερη μοίρα! Ο ΠΑΟΚ, πάντως, ολοκλήρωσε ό,τι ξεκίνησε στην Τούμπα, επικράτησε με 2-0 (10/01) του Βόλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με συνολικό σκορ 3-0!
Χώρο για εκπλήξεις, δεν άφησε ο ΠΑΟΚ. Ούτε ο ΠΑΟΚ, για να είμαστε ακριβείς, ούτε και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του Βόλου (10/01, 2-0) και στο Πανθεσσαλικό, μετά την Τούμπα (07/12, 1-0), «σφραγίζοντας» την παρουσία του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου θα βρει τον Πανσερραϊκό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο 20χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, που «άνοιξε» το σκορ με φοβερό γκολ, από την αρχή μέχρι το τέλος, στο 17ο λεπτό.

 
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυριαρχεί, να ψάχνει ένα σκορ «ασφαλείας» στο ματς, και εν τέλει, το βρήκε στο 73', με τον Στέφαν Σβαμπ, να.... σπάει το τείχος που είχε υψωθεί, μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Διαμόρφωσε το 2-0, που έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στους «8», με το 3-0, ως συνολικό σκορ υπέρ του.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Ασλανίδης, Σιέλης (63' Ράτσιτς), Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Ντέλετιτς (63' Κόμπα), Γκλάβτσιτς (71' Λούνα), Τρουιγέ (82' Μπαριέντος), Κίτσος, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46' Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας (70' Μεϊτέ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (70' Ζίβκοβιτς), Μάρκος Αντόνιο (70' Τάισον), Κωνσταντέλιας (81' Μουργκ), Μπράντον Τόμας (79' Τζίμας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0