Football Talk

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Και πάλι στα προημιτελικά, «εξαργύρωσε» το... διπλό - χρυσάφι! (video)

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Και πάλι στα προημιτελικά, «εξαργύρωσε» το... διπλό - χρυσάφι! (video)
Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανσερραϊκός! Έμεινε στο 1-1 (10/01) με τον Αστέρα Τρίπολης, και σε συνδυασμό με το 2-0 υπέρ του από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, «σφράγισε» την θέση του στα προημιτελικά, όπου θα βρει είτε τον ΠΑΟΚ, είτε τον Βόλο.
Το έργο του Αστέρα Τρίπολης ήταν -δεδομένα- πολύ δύσκολο και παρότι ξεκίνησε ιδανικά εκτός έδρας, στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό, δεν τα κατάφερε.

Οι δύο πλευρές έμειναν στο 1-1 (10/01) και με συνολικό σκορ 3-1, μετά το 2-0 υπέρ των Σερραίων από το ματς στην Τρίπολη, τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Κάτι που πετυχαίνει ο σύλλογος, για δεύτερη σερί σεζόν.

Εκεί, αποκλείστηκε πέρυσι από την ΑΕΚ, που εν συνεχεία «σήκωσε» το τρόπαιο. Φέτος, θα βρει μπροστά του είτε τον ΠΑΟΚ, είτε τον Βόλο.



Οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό με τον Μάντζη, δείχνοντας ικανοί για την ολική ανατροπή.



Η ισοφάριση από τον Άλεξιτς στο 55', όμως, και η αποβολή του Ντιαρά στο 66', έδωσαν «τέλος» στις όποιες ελπίδες των Αρκάδων. Και το 1-1, παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα, παρά την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μάντζη στο 63'.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κάτσικας, Ντανκερλούι (38' Πηλέας), Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Πεταυράκης, Οικονόμου (79' Μπέργκστρομ), Μορέιρα (46' Άλεξιτς), Σοφιανός (62' Ουάρντα), Μούργος, Γούλερι, Μπετανκόρ (46' Στάικος).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Κάρμονα (60' Γκαρσία), Γκρόζντανιτς (46' Ατιένσα), Χριστόπουλος, Άλβαρες, Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Καλτσάς, Ντιαρά, Σουρλής (60' Κωστέας), Μάντζης (75' Χριστόπουλος).

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0