Football Talk

Πιο «κλασικός Μουρίνιο», δεν γίνεται: Διαμαρτυρίες, αποβολή και αποθέωση στο Ολίμπικο! (video)

Πιο «κλασικός Μουρίνιο», δεν γίνεται: Διαμαρτυρίες, αποβολή και αποθέωση στο Ολίμπικο! (video)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποβλήθηκε λόγω νέου ξεσπάσματός του, αλλά γνώρισε την… αποθέωση από το κοινό του «Ολίμπικο».

Γνωστός για τις ακραίες του αντιδράσεις και τις συχνές κόντρες με τους διαιτητές, ο… συνήθης ύποπτος Ζοσέ Μουρίνιο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Αταλάντα για την 19η αγωνιστική της Serie A. Ο λόγος; Η «έκρηξή» του στη φάση του 93ου λεπτού, όταν η Ρόμα βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ρομέλου Λουκάκου να διεκδικεί τη μπάλα ανάμεσα σε δύο παίκτες των φιλοξενούμενων. Ο Βέλγος επιθετικός έπεσε στο χορτάρι μετά από τράβηγμα της φανέλας του από τον αντίπαλο, ο διαιτητής ωστόσο δεν θεώρησε πως υπήρχε κάτι μεμπτό στη φάση, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Συνέπεια αυτού; Η έντονη αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού που άρχισε να χτυπιέται στα όρια του αγωνιστικού χώρου και να φωνάζει προς τον διαιτητή, ο οποίος ένα λεπτό μετά τον τιμώρησε αποβάλλοντάς τον με κόκκινη κάρτα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «Special One» αντίκρισε την κόκκινη στην τρέχουσα σεζόν, καθώς τον Οκτώβριο συνέβη κάτι αντίστοιχο στην αναμέτρηση με τη Μόντσα, όταν και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια μετά από τις ειρωνικές χειρονομίες του.

Και κάπως έτσι, ο Μουρίνιο θα απουσιάσει από τον πάγκο της ομάδας του την ερχόμενη Κυριακή (14/1, 21:45) με τη Ρόμα να ταξιδεύει στο Μιλάνο, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την 3η της βαθμολογίας Μίλαν.

Πάντως, οι φίλαθλοι των «τζιαλορόσι» έδειξαν για ακόμη μια φορά τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του αμέσως μετά την αποβολή του, με το σκορ να μένει στο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι της Ρόμα για το 2024.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0