Football Talk

Ένταση μετά από ερώτηση στον Αλμέιδα, τι απάντησε και η αναφορά σε «βρισιές»! (video)

Ένταση μετά από ερώτηση στον Αλμέιδα, τι απάντησε και η αναφορά σε «βρισιές»! (video)

Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το «εάν έχει γελάσει περισσότερο με διαιτησία στην καριέρα του». Υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά ζήτησε επανειλημμένα να απαντήσει, όπως και έγινε! Δείτε όσα δήλωσε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το εάν έχει γελάσει περισσότερο με διαιτησία από ότι τη σημερινή:

«Εγώ το παιχνίδι το κάνω ανάλυση. Πρώτα κάνουμε αυτό. Ήρθαμε για μια νίκη, ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Στα πρώτα 40 λεπτά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά είχαμε απροσεξία και το παιχνίδι έγινε 2-1.

Ήταν όπως θα πρέπει να είναι ένα ντέρμπι. Τι κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος, γιατί στερείται το θέαμα. Τώρα το άλλο θέαμα που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι ο καθένας πρέπει να αναλάβει. Εγώ είμαι προπονητής, σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Σήμερα ήταν ένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με έβριζε και εγώ δεν είπα τίποτα.

Σέβομαι όλους τους ανθρώπους. Εσείς θα μου μιλήσετε για το γκολ και το πέναλτι. Οι διαιτητικές αποφάσεις ξεκίνησαν από το μηδέν. Υπήρξαν τέσσερα φάουλ και καμία κίτρινη. Αν θέλουμε τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ, να μιλήσουμε με τον διαιτητή. Δεν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε χρόνο.

Δε διαμαρτυρόμασταν για κάθε φάουλ όπως ο Ολυμπιακός. Υπήρξαν λάθη και από τις δύο πλευρές. Στο πρώτο γκολ ο διαιτητής σφύριξε πριν. Αν ο διαιτητής σφύριξε, δεν πρέπει να πάει στο VAR. Δεν ξέρω αν ήταν χέρι ή όχι, εγώ είμαι χαρούμενος γιατί κέρδισα.

Για το άλλο με τον Κάλενς, υπήρχε αντίστοιχη φάση με τον Ορμπελίν Πινέδα. Να σεβαστούμε ο κάθε ένας τη δουλειά του άλλου. Μπορώ να απαντήσω σε ό,τι θέλετε γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0