Football Talk

Ρεβέλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-9: Στους «32» χωρίς... έλεος! (video)

Ρεβέλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-9: Στους «32» χωρίς... έλεος! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε την... υποχρέωσή της απέναντι στη Ρεβέλ για το Κύπελλο Γαλλίας την Κυριακή (07/01), με εξαιρετική άνεση (9-0), και πήρε το εισιτήριο για τους «32».

H Ρεβέλ, η ομάδα της 6ης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, η οποία είχε ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς όταν έμαθε πως θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο Κύπελλο Γαλλίας, υποδέχτηκε τους Παριζιάνους και δέχθηκε μια βαριά, αλλά... γλυκιά ήττα.

Γλυκιά φυσικά, αφού το γνωρίζανε και οι ίδιοι πως δεν είχαν πολλές ελπίδες, όμως η εμπειρία του να αναμετρηθούν με τον μεγάλο και τρανό Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του είναι ανεκτίμητης αξίας.

Την αρχή έκανε σαφώς ο άσος Γάλλος διεθνής με ένα εξαιρετικά εκτελεσμένο σουτ στο κέντρο της εστίας στο 16ο λεπτό. Τόσο... αποσβολωμένη ήταν η οικοδέσποινα από το μεγαλείο της Παρί που δεν άργησε να γίνει το λάθος με το αυτογκόλ του Νγκεσάν στο 38’.

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα ακόμη δύο φορές, στο 43’ με σουτ του Ασένσιο στο κέντρο της εστίας και στο 45’ με κεφαλιά του Εμπαπέ, σπάνιο φαινόμενο για τον 25χρονο επιθετικό. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ του άσου της Παρί προήλθε από ανάποδο τακουνάκι του Ασένσιο, Ίσως να είναι και η ασίστ της χρονιάς;

Επιστρέφοντας από το σύντομο διάλειμμα, ο Εμπαπέ τρία λεπτά μετά το σφύριγμα του διαιτητή πέτυχε το τρίτο του γκολ για την βραδιά, και με αυτό το χατ-τρικ έγινε ο τοπ σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν στο Κύπελλο Γαλλίας, με 29 γκολ.

Ο Γκονσάλο Ράμος εκτέλεσε πέναλτι στο 71’, ένα λεπτό πριν αντικατασταθεί, ενώ στην λίστα των σκόρερ προστέθηκε και ο Κόλο Μουανί στο 76’.

Ο Ντουρ δεν μπορούσε να μείνει εκτός, βρίσκοντας τα δίχτυα στο 87' με ασίστ του Εμπαπέ, ενώ την... χαριστική βολή έδωσε ο Κόλο Μουανί στο 90'.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεβέλ (N. Ζιν): Γκαρσία, Μπριόλ, Μπουλουμπά, Βιου, Νγκεσάν, Ουαφσά (72' Βαϊσέ), Παλάσιος (66’ Πιοβεσάν), Καλμέτ (65’ Γκρεγκόριο), Ζαχίλ (72' Ργκουί), Ρίτερ (82' Σέρες), Μπουαγιέ

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Νάβας, Σολέρ, Περέιρα, Μπεράλντο (61' Μπαπέ Ε.), Μουκιέλε, Ασένσιο, Ουγκάρτε, Ντουρ, Κόλο Μουανί, Ράμος (70’ Μαϊούλου), Μπαπέ Κ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0