Football Talk

Αλμέιδα: «Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους, αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ!»

Αλμέιδα: «Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους, αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ!»

Ο Ματίας Αλμέιδα ευχαρίστησε τους παίκτες του, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-2, 07-01), δηλώνοντας ευγνώμων για το γεγονός ότι καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ έφυγε με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς από το Γ. Καραϊσκάκης, κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό (07/01) και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του, τόνισε πως είναι ευγνώμων, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ δίνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντίνος τεχνικός:

«Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τα πήγαμε πολύ καλά. Τα τελευταία τέσσερα λεπτά χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, ο αντίπαλος σκόραρε και το παιχνίδι άνοιξε ξανά. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες φάνηκαν ότι θέλουν να κερδίσουν. Ο αντίπαλος δημιούργησε μια ευκαιρία, εμείς αρκετές, κυρίως από αντεπιθέσεις. Νιώθω ευγνώμων γιατί οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους, αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ.

Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι αυτοί που πηδάνε, πετυχαίνουν τα γκολ είναι άλλοι. Οι υπόλοιποι τους δίνουμε τα εργαλεία, που κάποιες φορές βγαίνουν, αλλά είμαστε απέξω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0