Football Talk

Κούγιας σε κατάσταση έξω φρενών: «Διοικεί το ποδόσφαιρο εγκληματική οργάνωση, αυτά δε γινόντουσαν ούτε στην εποχή της παράγκας!» (video)

Κούγιας σε κατάσταση έξω φρενών: «Διοικεί το ποδόσφαιρο εγκληματική οργάνωση, αυτά δε γινόντουσαν ούτε στην εποχή της παράγκας!» (video)

«Βολές» προς όλες τις πλευρές από τον Νομικό Εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, μετά το ματς με την ΑΕΚ (07/01, 1-2). «Ευτυχώς που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Θα είχαμε θρηνήσει θύματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ (07/01, 1-2).

Εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, ρίχνοντας... βόμβες και κάνοντας λόγο, για «εγκληματική οργάνωση, που δεν υπήρχε ούτε στα χρόνια της παράγκας».

Αναλυτικά, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη, θέλω να τοποθετηθώ με όσον τον δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Κάθε μέρα μία εγκληματική οργάνωση. Με επικεφαλής ένας υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε παιχνίδια. Έχουν δύο κλόουν, τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ. Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ.

Ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος. Ο Μελισσανίδης που έχει αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις εναντίον του. Όποιος δεν σέβεται το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τον Μελισσανίδη. Υπεύθυνος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Κάθε Κυριακή στήνουν παιχνίδι στη Super League, τη Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική.

Δεν είναι δυνατόν να φέρνουν έναν τέτοιο διαιτητή. Ο κ. Μαρινάκης μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα. Ο Κ. Βρούτσης πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Δεν είναι δυνατόν με θράσος να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι. Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων. Μου είπα ότι ο διαιτητής σφύριζε μόνο κίτρινο. Αυτό πρέπει να τελειώνει. Θα συζητήσουμε πολύ σοβαρά με τον κ. Μαρινάκη. Ηλπιζα ότι κάτι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Έφεραν την UEFA εδώ και δεν εφαρμόζεται τίποτα.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη, έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα. Πώς γίνεται να συνεχίζεται αυτό. Θα είχαμε θρηνήσει θύματα αν είχε κόσμο το γήπεδο. Πώς να μην γίνονται πράξεις βίας; Είναι πρόκληση για τη δημοκρατία. Πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Προσκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα. Για να μην πω για τον ανιψιό του που επισκέπτεται εγκληματίες στον Κορυδαλλό. Έχω να τα δω αυτά από την εποχή της παράγκας στο Μητρόπουλου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα».

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε, ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας στην κάμερα της COSMOTE TV:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0