Football Talk

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 1-2: Τη «λύτρωσε» ο Βλάχοβιτς και συνεχίζει στο… κυνήγι της Ίντερ! (video)

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 1-2: Τη «λύτρωσε» ο Βλάχοβιτς και συνεχίζει στο… κυνήγι της Ίντερ! (video)

Ο Ματζόρε μπορεί να έδωσε το προβάδισμα στη Σαλερνιτάνα, αλλά ήταν και μοιραίος. Αποβλήθηκε στο 53’ και έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να πάρει τη νίκη, χάρη στο γκολ του Ίλινγκ και το… buzzer-beater του Βλάχοβιτς στις καθυστερήσεις (1-2, 07/01). Στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ η «Γηραιά Κυρία».

Απέφυγε τα χειρότερα η Γιουβέντους στην έδρα της Σαλερνιτάνα, την τελευταία στιγμή! Πήρε μία μεγάλη νίκη με ανατροπή, αφού επικράτησε με 2-1 (07/01), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A και έτσι, συνεχίζει στο «κυνήγι» της Ίντερ, παραμένοντας στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι «σόκαραν» την ομάδα του Αλέγκρι, καθώς παρά το γεγονός ότι έως τότε δεν είχαν κάποια μεγάλη στιγμή στο ματς, πήραν το προβάδισμα! Ο Ματζόρε στο 39ο λεπτό, δε δίστασε να σουτάρει μέσα από την περιοχή, μία επιλογή που τον δικαίωσε, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0!


Από εκεί και έπειτα, η Γιουβέντους πίεσε αρκετά, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στην πολυπόθητη ισοφάριση. Χρειάστηκε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα, προκειμένου να τα καταφέρει. Ο σκόρερ της Σαλερνιτάνα ήταν τελικά μοιραίος, αφού στο 53’ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.


Αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η «Γηραιά Κυρία». Στο 65’, ο Ίλινγκ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Κοστίλ, για να φέρει το ματς σε ισορροπία! Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, αφού ο Βλάχοβιτς ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να σκοράρει και να χαρίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Γιουβέντους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0