Football Talk

«Χαμός» για τον Εμπαπέ, αλλά εκείνος μένει… ατάραχος και σκέφτεται την Premier League!

«Χαμός» για τον Εμπαπέ, αλλά εκείνος μένει… ατάραχος και σκέφτεται την Premier League!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο οι Times φέρνουν στο «φως» της δημοσιότητας μία νέα πιθανότητα, αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ!

Ένα σίριαλ, όχι απλώς με πολλά επεισόδια, αλλά και με αρκετές… σεζόν! Ο Κιλιάν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εκφράσει πολλάκις το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Μάλιστα, έχει ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία, προκειμένου να αποφασίσει αν θέλει να ντυθεί στα «λευκά», τα μέσα Φεβρουαρίου.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Times, υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα, σχετικά με το μέλλον του Γάλλου. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πίεση που του ασκεί η Ρεάλ και θέλει ακόμα λίγο χρόνο, ώστε να φτάσει στην τελική του απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο της Premier League δεν έχει φύγει από το «ορίζοντα». Το αντίθετο μάλλον, αφού ο ίδιος θα ήθελε να εξετάσει τυχόν προτάσεις που θα προκύψουν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη! Άλλωστε, η Λίβερπουλ είχε εμφανιστεί στους πιθανούς «προορισμούς» του Εμπαπέ και μένει να φανεί τελικά, με ποιον σύλλογο θα αγωνίζεται από τον Ιούνιο και έπειτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0