Football Talk

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-1: «Λυτρωτής» ο Σπόραρ, τον έστειλε κορυφή! (video)

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-1: «Λυτρωτής» ο Σπόραρ, τον έστειλε κορυφή! (video)

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του, με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντράζ Σπόραρ, που σκόραρε δις (51', 89') απέναντι στον Παναιτωλικό (07/01, 2-1), και έστειλε τους «πράσινους» στην κορυφή της Stoiximan Super League!

Το 2/2 στην εποχή Φατίχ Τερίμ έκανε ο Παναθηναϊκός! Επικράτησε του Παναιτωλικού στο Απόστολος Νικολαΐδης (07/01, 2-1), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη!

Ο Αντράζ Σπόραρ έκρινε -ουσιαστικά- την αναμέτρηση, με τα γκολ του στο 51' (μόλις έξι λεπτά, αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο) και στο 89'. Ο Σενγκέλια μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις.

Στους 40 βαθμούς οι «πράσινοι», στο +2 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είχε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ήταν για τον Παναιτωλικό. Το σουτ του Μαυρία, όμως, στο 11ο λεπτό, πέρασε λίγο έξω.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 35', με τον Βαγιαννίδη να βρίσκει τον Μαντσίνι, αλλά το σουτ του τελευταίου, να περνάει άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Φατίχ Τερίμ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αντράζ Σπόραρ και μόλις έξι λεπτά αργότερα, δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Μετά από φάση διαρκείας στο 51', ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σλοβένος φορ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

 
Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, το σύνολο του Τερίμ προσπάθησε να διαφυλάξει το προβάδισμά του. Καθοριστικός ο Λοντίγκιν, που έκανε τεράστια απόκρουση στο 74ο λεπτό, απομακρύνοντας την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο, ενώ στο 80', το σουτ του Τζούρισιτς σταμάτησε στο δοκάρι.




Το 2-0 ήρθε τελικά στο 89', με τον Σπόραρ να «ξαναχτυπά». Ο Παναιτωλικός αντέδρασε αργά, με τον Σενγκέλια στο 90+2', που απλώς διαμόρφωσε το 2-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (90+1' Φικάι), Βιλένα (46' Σπόραρ), Τσέριν, Τζούρισιτς (90+1' Γερεμέγεφ), Ζέκα, Μαντσίνι (46' Aϊτόρ), Ιωαννίδης (75' Μπερνάρ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν, Μαλής, Οικονόμου, Μαυρίας (78' Μπελεβόνης), Χατζηθεοδωρίδης (63' Ζοάο Πέδρο), Πέρεθ (63' Ντουάρτε), Μπαλντασάρα (73' Τσινγκάρας), Λιάβας, Σενγκέλια, Καρέλης (62' Χουάνπι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0