Football Talk

FA Cup: «Πάρτι» για τη Σίτι, το… έσωσε η Νότιγχαμ και πάει σε επαναληπτικό, όπως και η Γουέστ Χαμ! (video)

FA Cup: «Πάρτι» για τη Σίτι, το… έσωσε η Νότιγχαμ και πάει σε επαναληπτικό, όπως και η Γουέστ Χαμ! (video)

Καμία δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Χάντερσφιλντ, καθώς επικράτησε με 5-0 (07/01) και πέρασε στον τέταρτο γύρο του FA Cup. Επέστρεψε από την… κόλαση η Νότιγχαμ Φόρεστ (2-2) και πάει σε επαναληπτικό στην έδρα της Μπλάκπουλ, όπως και η Γουέστ Χαμ (1-1), που θα χρειαστεί να αγωνιστεί ξανά με τη Μπρίστολ Σίτι. Αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό ο Μαυροπάνος.

Εύκολο ματς είχε στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 5-0 (07/01) και έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Φόντεν, έπειτα από μία όμορφη συνεργασία, άνοιξε το σκορ στο 33’, για να ακολουθήσει έπειτα ο Άλβαρες στο 37’, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «πολιτών».

Η κατάσταση είχε πια απλοποιηθεί, με τον Μπομπ στο 58’ να κάνει το 3-0 και τον Φόντεν να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 65’, για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντοκού στο 74’, έπειτα από ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από απουσία πέντε μηνών!


Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα… χρειάστηκε στο Σίτι Γκράουντ, αλλά τελικά «ανάσανε» κόντρα στην Μπλάκπουλ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πετούν στο… καναβάτσο την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, καθώς μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (25’, 27’) απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στα τέρματα των Γκάμπριελ και Μόργκαν.

Παρ’ όλα αυτά, η Νότιγχαμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, μείωσε με τον Ντομίνγκες στο 39’ και ισοφάρισε στο 56’ με τον Γκιμπς-Γουάιτ, με το 2-2 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Έτσι, θα χρειαστεί να ξανασυναντηθούν στην έδρα της Μπλάκπουλ, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο επαναληπτικός θα είναι απαραίτητος και για τη Γουέστ Χαμ, καθώς έμεινε στο 1-1 στο Λονδίνο, απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν με τον Μπόουεν στο 4’, όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κόνγουεϊ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, με το σκορ να μη διαφοροποιείται ως το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος, ο Ντίνος Μαυροπάνος αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα ματς, η Ρέξαμ κατάφερε να πάρει την πρόκριση, επικρατώντας με 1-0 της Σριούσμπερι, ενώ η Γουέστ Μπρομ κέρδισε άνετα με 4-1 την Όντερσοτ. Εύκολο ματς είχε και η Λιντς, που επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Πιτέρμπορο, ενώ σε ρεβάνς οδηγήθηκαν Λούτον και Μπόλτον, που έμειναν στο 0-0.

Τα αποτελέσματα του FA Cup, για τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στις 16:00 (07/01):

Γουέστ Μπρομ – Όλντερσοτ 4-1

Γουέστ Χαμ – Μπρίστολ Σίτι 1-1

Λούτον – Μπόλτον 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ 5-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπλάκπουλ 2-2

Πιτέρμπορο – Λιντς 0-3

Σριούσμπερι – Ρέξαμ 0-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0