Football Talk

Έμπολι – Μίλαν 0-3: «Ροσονέρι» όνειρο για ένα άνετο μεσημεριανό… τρίποντο (video)

Έμπολι – Μίλαν 0-3: «Ροσονέρι» όνειρο για ένα άνετο μεσημεριανό… τρίποντο (video)

Η Μίλαν χρειάστηκε 30 λεπτά για να… κλειδώσει το «τρίποντο», με τους Λόφτους-Τσικ και Ζιρού να της δίνουν γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων εις βάρος της Έμπολι, μέχρι ο νεαρός Τραορέ να βάλει το κερασάκι στην… τούρτα (3-0, 07/01).

Η Εμπόλι φιλοξένησε τη Μίλαν για την 19η αγωνιστική της Serie A και οι «ροσονέρι» τη φιλοδώρησαν με δύο τέρματα από το πρώτο 30λεπτο.

Ο Λόφτους-Τσικ έκανε την… αρχή και ο Ζιρού στο μισάωρο σιγούρεψε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του. Ο 19χρονος Τραορέ έριξε το… τελειωτικό χτύπημα στους γηπεδούχους στο φινάλε της αναμέτρησης (3-0, 07/01).

Ο Λεάο ήταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, όταν και γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Λόφτους-Τσικ, με τον Άγγλο να μην λαθεύει για το 1-0 στο 11ο λεπτό.

Η Ερνάντεζ πραγματοποίησε μία από τις γνωστές του ατομικές ενέργειες και στο 22ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, με τον αντίπαλο κίπερ όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Στο 31ο λεπτό ο Ζιρού έδωσε σημαντικό προβάδισμα στη Μίλαν για τη νίκη, όταν και ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 2-0.

Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 88ο λεπτό ο Πούλισικ έδωσε την μπάλα στον Τραορέ και εκείνος με ένα όμορφο πλασέ «εκτέλεσε» τον Καπρίλε για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έμπολι (Α. Αντρεατζόλι): Καπρίλε, Εμπουεχί, Ισμαϊλί, Βαλούκεβιτς, Λουπέρτο, Γκράσι, Μάλεχ, Γκιάσι, Μπαλντάντσι, Καμπιάνγκι, Καπούτο

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Ερναντέζ, Φλορέντσι, Λόφτους-Τσικ, Αντλί, Ρέιντερς, Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0