Football Talk

Αραντίνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Με... σβηστές μηχανές στους «16» η «βασίλισσα»

Αραντίνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Με... σβηστές μηχανές στους «16» η «βασίλισσα»
Δίχως να... πατήσει αρκετά το «γκάζι», η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Αραντίνα εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa Del Rey
Με... σβηστές μηχανές και ροτέισον, η Ρεάλ Μαδρίτης «καθάρισε» μέσα σε ένα λεπτό την Αραντίνα και τελικά επικράτησε 3-1 εκτός έδρας, εξασφαλίζοντας, με αυτό τον τρόπο, την πρόκριση στη φάση των «16» του Copa Del Rey.


Στο πρώτο μέρος οι Μαδριλένοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων και δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν, παρά το γεγονός πως είχαν δοκάρι, μετά από σουτ του Αρντά Γκιουλέρ στο 19ο λεπτό.

Ότι δεν έγινε λίγο πριν το πρώτο 20λεπτο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να το κάνει στο 54' ο Χοσέλου, ο οποίος από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.  

Εκμεταλλευόμενοι το μομέντουμ που είχαν στον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» την πρόκριση ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Μπραχίμ Ντίας διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας» και επί της ουσίας «τελείωσε» το ματς. 

 Το «κερασάκι» στην... τούρτα της Ρεάλ, προστέθηκε εν τέλει από τον Ροντρίγκο, ο οποίος στο 91' σκόραρε και διαμόρφωσε το 3-0. Πάντως, η Αραντίνα κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 94',  με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται από αυτογκόλ του Νάτσο Φερνάντες

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 

Αραντίνα (Ισκιέρδο Κουαδράδο): Άλβαρες, Μάρκες, Πέσκα, Οτσόα, Βιτόλο (77' Μπάχο), Σασού (71' Ροντρίγκες), Σάντα Κρους (Σάντσες Αλκαράθ), Σεσάι, Άτομο, Φρόδο (60' Καμπράλ), Ελ Μπατιουί (60' Μανθάνο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Αριθαμπαλάγκα, Γκαρσία, Φερνάντεθ, Καρίγιο, Τομπίας (80' Άλβαρο Ροντρίγκες), Καμαβινγκά (59' Ροντρίγκο), Θεμπάγιος, Γκιουλέρ (59' Βαλβέρδε), Πας (70' Μαρτίν), Χοσέλου, Ντίας. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0