Football Talk

FA Cup: Πέρασε άνετα από το ντέρμπι με τη Σάντερλαντ η Νιούκαστλ, απίθανη Μέιντστοουν!

FA Cup: Πέρασε άνετα από το ντέρμπι με τη Σάντερλαντ η Νιούκαστλ, απίθανη Μέιντστοουν!

Σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Σάντερλαντ με 3-0 πανηγύρισε η Νιούκαστλ, κατέρριψε κάθε λογική και συνεχίζει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας η Μέιντστοουν του Τζορτζ Ελοκόμπι.

Οι «καρακάξες» έδειξαν πως πράγματι επρόκειτο για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές κατηγορίες στο αγγλικό πρωτάθλημα και επιβλήθηκαν 3-0.

Στο 35' ο Μπάλαρντ με προβολή πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0 των φιλοξενούμενων, ενώ, στο 46' (για την ακρίβεια 32'' μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου) από μεγάλο λάθος του Έκουα στην περιοχή των «μαυρόγατων», ο Αλμιρόν τροφοδότησε τον Ίσακ κι εκείνος έγραψε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ίσακ στο 90' για τον θρίαμβο της ομάδας του Χάου.

Στη μεγάλη έκπληξη των αναμετρήσεων που άνοιξαν την αυλαία στο πρόγραμμα του Σαββάτου, η Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ, ούσα η ομάδα που απέμεινε ν' αποτελεί στον φετινό θεσμό εκείνη της χαμηλότερης κατάταξης με παρουσία στην National League South Side, έκανε το «μπαμ»! Επικράτησε 1-0 της Στίβενεϊτζ από τη League One – τις δυο ομάδες χωρίζουν 69 θέσεις – και προκρίθηκε στον 4ο γύρο! Η Λέστερ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο 3-2 επί της Μίλγουολ στο «Ντεν» επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, η Ίπσουϊτς προκρίθηκε με το 3-1 στην έδρα της Γουίμπλεντον, ενώ, διασκεδαστικό ήταν το ματς στο Κόβεντρι, όπου οι «sky blues» επιβλήθηκαν 6-2 της Όξφορντ Γιουνάιτεντ με ένα τρελό 17λεπτο στο πρώτο μέρος όπου είχε διαμορφωθεί το προσωρινό 3-1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0