Football Talk

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-2: «Μάγος» Τορεχόν και... ονειρικό ξεκίνημα στο 2024 για τους Αγρινιώτες! (video)

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-2: «Μάγος» Τορεχόν και... ονειρικό ξεκίνημα στο 2024 για τους Αγρινιώτες! (video)
Με τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν να «μαγεύει» στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός νίκησε με 3-2 τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και με αυτό τον τρόπο μπήκε με το... δεξί στο νέο έτος! 
Με «μαγική» εμφάνιση και χατ-τρικ του Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Έτσι, έπειτα από αυτό το «χορταστικό» ματς, οι Αγρινιώτες που έκαναν το καλύτερο δυνατό... ποδαρικό στο 2024, έφτασαν τους 14 βαθμούς, «έπιασαν» την ομάδα από τις Σέρρες στη σχετική κατάταξη και ανέβηκαν στην 10η θέση της βαθμολογίας. 

Στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να προηγηθούν. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Δεληγιαννίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 15ο λεπτό.

Πάντως, στη συνέχεια, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδωσε μέτρα στον αντίπαλό της και το «πλήρωσε». Στο 35’ ο Λιάβας βρήκε με άψογη κάθετη πάσα τον Τορεχόν και εκείνος νίκησε τον Χόβαν, φέρνοντας το ματς στα ίσα για τους Αγρινιώτες πριν την «ανάπαυλα».

Μάλιστα, με τον ίδιο παίκτη, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ της αναμέτρησης στο 64ο λεπτό της «επανάληψης». Ο Καρέλης σούταρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Τορεχόν, με τον Αργεντινό να πλασάρει εύστοχα για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 2-1 της ομάδας του.


Κι όμως, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν πρόλαβαν να... χαρούν για αρκετή ώρα, αφού λίγο αργότερα, ο Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι για τον Πανσερραϊκό, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θυμιάνης, για να ισοφαρίσει σε 2-2.
Ο Τορεχόν όμως δεν είχε πει την... τελευταία του λέξη! Στο 85' και ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο 26χρονος μπήκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε για το 3-2, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο, ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε (75' Μπελεβώνης), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (91' Ξενιτίδης), Χουάνπι (23’ Φ. Πέρες), Καρέλης (75' Ζοάο Πέδρο), Ντουάρτε. 

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46’ Αυλωνίτης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα (90' Μπαίροβιτς), Χατζηστραβός, Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μούργος (46’ Ντανκερλούι), Άλεξιτς (83' Γούλερι).   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0