Football Talk

«Ηχηρή» δήλωση Καμαρά: «Μου πρότειναν ανανέωση για να με πουλήσουν στη Νότιγχαμ!»

«Ηχηρή» δήλωση Καμαρά: «Μου πρότειναν ανανέωση για να με πουλήσουν στη Νότιγχαμ!»
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εξέφρασε σε συνέντευξη του, σε γαλλικό μέσο, ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» του πρότειναν ανανέωση συμβολαίου, έτσι ώστε να τον πουλήσουν στη Νότιγχαμ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό μέσο, ο Μαντί Καμαρά αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός, του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου, έτσι ώστε, ακολούθως, να τον πουλήσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Συγκεκριμένα, ο μέσος από τη Γουινέα μίλησε στην ιστοσελίδα «imedias.net» και φάνηκε δυσαρεστημένος με αυτή την πρόσφορα, ενώ παράλληλα τόνισε επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο 26χρονος χαφ με τους Πειραιώτες εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.  

«Έχω προσφορές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να επεκτείνω το συμβόλαιό μου και να με πουλήσει στο κλαμπ του στη Νότιγχαμ για να είμαι πάντα στο κανάλι του.  

Αλλά του απάντησα όχι. Θέλω να συνεχίσω σε ένα άλλο πρότζεκτ. Επειδή έχουν περάσει τρία χρόνια, απλώς με εμποδίζουν να φύγω. 

Ακόμα και όταν ήμουν στη Ρόμα με έκαναν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Οπότε είναι πλέον στο χέρι μου να φύγω ελεύθερος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καμαρά. 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0