Football Talk

Παρί βγαλμένη από... παραμύθι, σήκωσε το Σούπερ Καπ Γαλλίας (video)

Παρί βγαλμένη από... παραμύθι, σήκωσε το Σούπερ Καπ Γαλλίας (video)

Τελικός Σούπερ Καπ Γαλλίας και η πρωτοπόρος στην Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Τουλούζ. Οι Παριζιάνοι απέδειξαν γιατί βρίσκονται πρώτοι και ξεμπέρδεψαν... με συνοπτικές διαδικασίες από νωρίς (2-0), κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Το βράδυ της Τετάρτης (03/01, 22:00) έλαβε χώρα ο τελικός του Σούπερ Καπ Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται στο Παρκ Ντε Πρενς την Τουλούζ και να της δίνει... ένα μάθημα.

Αν και η συνολική εικόνα της ομάδας του Ενρίκε δεν ήταν και η καλύτερη, οι Παριζιάνοι δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ. Με ασίστ του Ντεμπελέ, ο Κανγκ-Ιν «εκτόξευσε» την μπάλα στο βάθος της εστίας, μόλις 3 λεπτά μετά την έναρξη του ματς.

Μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ, δημιούργησαν αμέτρητες ευκαιρίες, όμως κάπου έλειπε η συνεννόηση. Τελικά, ο Μπαπέ εξασφάλισε το προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο 44’, με ένα... αστραπιαίο σουτ, αδύνατο να το σταματήσει ο Ρεστέ.

H Τουλούζ έδειξε ένα εξίσου καλό πρόσωπο, όμως η οιδέσποινα «διψούσε» περισσότερο για αυτή τη νίκη και, αφού βρήκε το ρυθμό της, τα έδωσε όλα. Το τελικό 2-0 της χάρισε το πρώτο της κύπελλο για τη σεζόν 2023/24 και με την πορεία της έως τώρα στην Ligue 1 το νταμπλ φαντάζει πιθανό, αλλά γιατί όχι και το τρεμπλ. Ο χρόνος θα το δείξει...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ (71' Μπεράλντο), Ερναντέ, Ζαΐρ-Έμερι, Λι Κανγκ-Ιν, Βιτίνια, Ντεμπελέ (66' Ασένσιο), Μπαπέ, Μπαρκολά (66' Κολό Μουανί)

Τουλούζ (Κ. Μαρτίνεθ): Ρεστέ, Ελεμπί (76' Καμάνζι), Ντιάρα, Νικολάισεν, Σουάζο, Χέλαμπερτ (66' Σκίτα), Σπίρινγκς, Κασέρες, Σιέρο (76' Σισοκό), Νταλίνγκα, Ντενούμ (66' Μάγκρι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0