Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα 1-0: Κι όταν... μπλοκάρει ο Μπέλιγχαμ, «καθαρίζει» ο Ρίντιγκερ! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα 1-0: Κι όταν... μπλοκάρει ο Μπέλιγχαμ, «καθαρίζει» ο Ρίντιγκερ! (video)
Αγχωτική νίκη μεν, αλλά στο φινάλε, μετρούν οι τρεις βαθμοί και η πρώτη θέση στη La Liga για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Επικράτησε με σκορ 1-0 (03/01) της Μαγιόρκα και βρέθηκε στο +3 από την Τζιρόνα.
Πιο δύσκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς, η Ρεάλ Μαδρίτης «λύγισε» τη Μαγιόρκα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της La Liga, και ανέβηκε μόνη-πρώτη, στον βαθμολογικό πίνακα.

Το γκολ του Ρίντιγκερ στο 78ο λεπτό έκρινε τα πάντα στο ματς, με το 1-0 (03/01) υπέρ των γηπεδούχων, να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα.

Στο +3 από την Τζιρόνα οι Μαδριλένοι, με την ευχάριστη έκπληξη του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος, να αντιμετωπίζει εντός έδρας στις 22:30 (03/01) την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Τσουαμενί, Γκαρσία, Βαλβέρδε, Μόντριτς (86' Σεμπάγιος), Κρόος (67' Χοσέλου), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (86' Λούκας), Βινίσιους Τζούνιορ (60' Ντίας).

Μαγιόρκα (Χαβιέρ Αγκίρε): Ράικοβιτς, Μαφέο, Γκονσάλες, Ράγιο, Νάστασιτς, Βαν Ντερ Χέιντεν (46' Λάτο), Σάντσες (83' Εντιαγέ), Μορλάνες (73' Μασκαρέγ), Σάμου Κόστα, Ροντρίγκες (73' Νταρντέρ), Λάριν (73' Πρατς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0