Football Talk

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0: «Καθάρισε» σε δύο λεπτά, κι ας έγινε του... χαμένου πέναλτι!

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0: «Καθάρισε» σε δύο λεπτά, κι ας έγινε του... χαμένου πέναλτι!
Με επιθετικό... ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ με 4-0 (03/01)! Εκτός από τα τέσσερα γκολ, οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι και δύο άστοχα πέναλτι, ενώ ο Μάρκος Αντόνιο «άνοιξε» λογαριασμό με την ασπρόμαυρη φανέλα!
Η καλή χρονιά φαίνεται από το... πρώτο ημίχρονο! Αυτό έθεσε τις βάσεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο γκολ των Ντεσπόντοφ και Μπάμπα, μέσα σε δύο λεπτά (39', 41'), ουσιαστικά «τελείωσε το παιχνίδι», επικρατώντας εν τέλει του ΟΦΗ, με 4-0 (03/01)!

Οι Μάρκος Αντόνιο και Μπράντον Τόμας έβαλαν στο φινάλε τα... κερασάκια, στην ποδοσφαιρική «τούρτα» που έφτιαξε, για άλλη μια αγωνιστική, η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία παραμένει πρωτοπόρος της Stoiximan Super League.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ωστόσο απώλεσαν την ευκαιρία να σκοράρουν δύο φορές από τη «λευκή βούλα». Ο Μπάουμαν προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα για την ομάδα του, αφού απέκρουσε τις εκτελέσεις των Σβαμπ (23') και Σαμάτα (45+1').

Βέβαια, ενδιάμεσα από τις δύο εκτελέσεις, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να κάνει τη... δουλειά. Ο Ντεσπόντοφ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπάμπα, και με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 39'.

Δύο λεπτά μετά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αυτή τη φορά, ο Βούλγαρος... σέρβιρε στον αριστερό μπακ του «δικεφάλου», ο οποίος ανενόχλητος σκόραρε για το 2-0.

Η ομάδα του Λουτσέσκου διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της, και στο φινάλε έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με ένα μίνι ξέσπασμα.

Αρχικά, ο Ντεσπόντοφ έριξε την προειδοποιητική «βολή», σημαδεύοντας το δοκάρι του Μπάουμαν, πριν δώσει την ασίστ στον Μάρκος Αντόνιο, που σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με την «ασπρόμαυρη φανέλα» στο 89'.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βούλγαρος εξτρέμ έκανε... χατ τρικ στις ασίστ, αφού ο Μπράντον Τόμας εκμεταλλεύτηκε την πάσα του και τελείωσε τη φάση, μετά από όμορφη προσποίηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (66' Οζντόεφ), Σβαμπ (77' Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (86' Μουργκ), Κωνσταντέλιας (67' Τάισον), Σαμάτα (77' Μπράντον)

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (63' Μοσκέρα), Τοράλ, Νέιρα (75' Ντίκο), Ριέρα (63' Θοράρισον), Φελίπε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0