Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 3-2: Αρκάδες «φουλ» για πεντάδα, με ανατροπάρα σε 15 λεπτά!

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 3-2: Αρκάδες «φουλ» για πεντάδα, με ανατροπάρα σε 15 λεπτά!
Με μία επική ανατροπή, μέσα σε 15 λεπτά, ο Αστέρας νίκησε με 3-2 τον Άρη στην Τρίπολη και πλέον οι Αρκάδες «βλέπουν» για τα... καλά την πεντάδα της Stoiximan Super League

Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 στο 14’ απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο στη συνέχεια «επαναπαύτηκε» και είδε τους Αρκάδες, μέσα σε 15 αγωνιστικά λεπτά, να φτάνουν σε μία επική ανατροπή (3-2), σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Άκη Μάντζιου «πέταξε» στα «σκουπίδια» το... +7 και μένοντας στους 24 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας, πλέον βρίσκεται στο +1 από τον Αστέρα, ο οποίος... ονειρεύεται την πεντάδα! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και έχασαν ευκαιρία με τον Μουνάφο στο 2ο λεπτό, ωστόσο οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Χουχούμης ανέτρεψε τον Σαμόρα, με τον Μορόν να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου και να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, ο «κυνικός» Άρης κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο δραστήριος Σαμόρα βρήκε τον Σουλεϊμάνοφ μέσα στην περιοχή και εκείνος σκόραρε για το 2-0.

aris-.jpg

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν και για τρίτο γκολ πριν την «ανάπαυλα», με τον Σαμόρα - που έκανε όλη τη δουλειά για την ομάδα του στο πρώτο μέρος - να μην καταφέρνει να νικήσει τον Παπαδόπουλο σε τετ α τετ στο 37’.

Λίγο αργότερα, οι Αρκάδες έφτασαν μία «ανάσα» από την μείωση του σκορ, ωστόσο ο Ρεγκίς, που βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Άρη, προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ!

Και ότι δεν κατόρθωσε να κάνει ο Ρεγκίς, το έκανε ο Μιριτέλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Καλτσάς, μετά από ανατροπή του Μοντόγια. Ο Αργεντίνος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα και μείωσε σε 2-1 για τον Αστέρα.

Στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης», η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφερε το ματς στα ίσα, επιστρέφοντας για τα... καλά στην αναμέτρηση. Ο Μιριτέλο βρέθηκε στην περιοχή στο 52ο λεπτό και με κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά στον αγώνα, γράφοντας το 2-2.

Με... φόρα από την ισοφάριση και ανεβασμένο το ηθικό, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να φτάσουν και στην ολική ανατροπή στο 61’, όταν ο Ζουγλής έκλεψε από τον Ζουλ και πάσαρε στον Μουναφό, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα σε κενή εστία. Οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά και με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το 3-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε.
ast.jpg
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα, Μουνάφο (91' Βαλιέντε), Γκος (74' Αλάγκμπε), Ζουγλής (75' Σίτο), Κρεσπί (91' Χριστόπουλος), Καλτσάς, Μιριτέλο (83' Μάντζης).

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (83' Φεράρι), Ζουλ (66’ Σαβέριο), Σαμόρα (54’ Τζούρασεκ), Πάρντο (83' Ρουπ), Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης (46’ Μενέντες), Μορόν. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0