Football Talk

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League: Τους ξεπέρασε όλους ο ΠΑΟΚ, 2η η ΑΕΚ, «τετραπλασιάζει» ο Ολυμπιακός!

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League: Τους ξεπέρασε όλους ο ΠΑΟΚ, 2η η ΑΕΚ, «τετραπλασιάζει» ο Ολυμπιακός!
Ο ΠΑΟΚ έρχεται ως φαβορί, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ακολουθούν, ενώ ο Ολυμπιακός «τετραπλασιάζει». Διαβάστε όλες τις αποδόσεις, για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Το 2023... έφυγε και το ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League επανέρχεται με τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχήματος, να φανερώνουν πως οι προβλέψεις για την τελική κατάταξη, είναι κάθε άλλο παρά εύκολες.

Στη θέση του φαβορί έχει πλέον «στρογγυλοκαθίσει» ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (35 βαθμοί), ο οποίος πριν τη διακοπή βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα, με οκτώ διαδοχικές νίκες, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Στη Novibet ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνεται σε απόδοση 3,20 για να κατακτήσει τον τίτλο και θεωρείται από τους μπουκ, ως η επικρατέστερη ομάδα - τη δεδομένη χρονική στιγμή - για να «κόψει» πρώτη το... νήμα.

Στις σχετικές αποδόσεις, την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ακολουθεί η 4η ΑΕΚ (32 βαθμοί), η οποία στη Novibet «πληρώνει» 3,50 σε περίπτωση που κατορθώσει να φτάσει στο back-to-back.

Από την ππλευρά του, ο Παναθηναϊκός, που για ένα μεγάλο διάστημα στον πρώτο γύρο βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, πλέον έχει «πέσει» στη 2η θέση (34 βαθμοί) και στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έρχονται ως τρίτοι στη Novibet, όσον αφορά τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το ποντάρισμα του «τριφυλλιού» το βρίσκει κανείς σε απόδοση 3,75.

Τέλος, ο Ολυμπιακός που ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην 3η θέση (35 βαθμοί), «τετραπλασιάζει» σε περίπτωση που φτάσει στην κατάκτηση της Stoiximan Super League. Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι τέταρτοι ως φαβορί στη Novibet, σε απόδοση 4,50.  

Δείτε όλες τις αποδόσεις για την Stoiximan Super League ΕΔΩ. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0