Football Talk

Βούλιαξε το... κίτρινο υποβρύχιο στην Βαλένθια, κανένα έλεος από την οικοδέσποινα (video)

Βούλιαξε το... κίτρινο υποβρύχιο στην Βαλένθια, κανένα έλεος από την οικοδέσποινα (video)

Η Βαλένθια κοιτάζει μπροστά και δεν άργησε να επιβληθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια Βιγιαρεάλ που έμοιαζε να τα έχει... χαμένα! Όσο και αν προπάθησε δεν μπόρεσε να «γυρίσει» το ματς, με τις «νυχτερίδες» να παίρνουν το... τρίποντο (3-1, 02/01).

Οι «νυχτερίδες», μετά το παιχνίδι κόντρα στην Βιγιαρεάλ, πέταξαν μια θέση πιο ψηλά, αφήνοντας πίσω τους την Λας Πάλμας. Μπήκαν εξ αρχής δυναμικά, μην αφήνοντας περιθώρια στους φιλοξενούμενους να «ανοίξουν» το παιχνίδι τους.

Ο Γιαρεμτσούκ δεν άντεξε πολύ μέχρι να βρει δίχτυα και έκανε την αρχή για την οικοδέσποινα στο 4ο μόλις λεπτό με ένα ασταμάτητο σουτ μέσα από το σριστερό δοκάρι.

Δύο πέναλτι ήρθαν έπειτα να μεγαλώσουν το προβάδισμα. Πρώτα στο 27’ και μετά στο 57’, και τα δύο δια χειρός... Πεπέλου. Το δεύτερο πέναλτι, μάλιστα, προήλθε από επαφή της μπάλας με το χέρι του Καπού μέσα στην περιοχή, με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε να του στερεί τον επόμενο αγώνα.

Οι παίκτες του «κίτρινου υποβριχίου» προσπάθησαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, όμως μάταια. Εκτός από το 79’, όταν ο Ζεράρ Μορένο «τσίμπησε» την ασίστ του Αχομάτς, στέλνοντας την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία του αβοήθητου Μαμαρντασβίλι.

Ήταν αργά πλέον για ανατροπή του αποτελέσματος, με αποτέλεσμα να η οικοδέσποινα να ανέβουν στην ένατη θέση, μετά το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βαλένθια (Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Φουλκέρ, Μοσκέρα, Παουλίστα, Γκαγιά (78' Βάσκες), Πέρεθ (86' Γκασιορόφσκι), Γκιγιαμόν, Πεπέλου, Κανός (69’ Λόπεθ), Ντούρο (86' Μαρί), Γιαρεμτσούκ (69’ Γκερά)

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (78' Κίκο), Αλμπιόλ (17’ Μπέιλι), Κουένκα, Α. Μορένο (78' Τριγκέρος), Παρέχο, Καπού (65’ Μπερετόν Ντίας), Τέρατς, Αχομάτς, Ζ. Μορένο, Μοράλες (65’ Κοκελίν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0